Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kali Top Jungler

luckyS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

qzOS8h.pngarzSZE.png

bjZzvi.jpg

VNVvxt.gif

8TwOsK.jpg

qlsh7B.png

MUdzf2.jpg

Gre rozpoczynamy jak każdy jungler... robimy speeda, pomagamy z blue, pushujemy topa, dobijamy 3lvl idziemy pomóc middowi, itp itd... 

Kurs junglowania w innym poradniku.

Staramy się nie padać na początku. Kali jak każdy assasin ma duży DMG lecz jest papierkiem dlatego zanim pójdziemy na rankedy lepiej potrenować na normalach.

LukaSuper.png

Opublikowano

Szczerze? Troszkę dno. Praktycznie wszystko skopiowane ze smitebuild, nie wiem czy chociaż jedno zdanie należy do Ciebie. ;)

Tak. Skopiowane ze smitebuildu, ale tam jako pierwszy stworzyłem ten poradnik i ten, który znajduję się tam, należy do mnie. Tutaj tylko przekopiowałem aby nie robić grafik na nowo. Build jest mojego autorstwa. Wcześniej na tamtych forach brałem udział i tam tworzyłem buildy.

W chwili obecnej kali to dno i wodorosty a nie top jungler !!

Mistrzowie do tej pory penty walą :)

LukaSuper.png

Opublikowano

Tak. Skopiowane ze smitebuildu, ale tam jako pierwszy stworzyłem ten poradnik i ten, który znajduję się tam, należy do mnie. Tutaj tylko przekopiowałem aby nie robić grafik na nowo. Build jest mojego autorstwa. Wcześniej na tamtych forach brałem udział i tam tworzyłem buildy.

Chyba, że tak. ;) Nie mnie to w sumie oceniać, nie mam zamiaru bawić się w Sherloka. :p

Opublikowano

Dla mnie tak 2/10,  malo informacji jak nia grac i te cooltexty ktore psuja caly poradnik.

As wars come and go, my soldier stays eternal

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...