Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klatkująca gra - mało fps

alemamfaze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna moj komp spelmia minimalne wymagania 2 razy praktycznie a na low mam nawet 40-25 fps. czy to przez to ze ta gra to jeszcze beta?

komputer:

Płyta Główna: P5 KPL AM-EPU
RAM: 4GB DDR2 800
Procesor Q6600
Zasilacz Cooler Master G550m
Karta graficzna: Palit GTX 460

dodam że podczas grania, nawet jak mam 25 fps to uzycie karty graficznej wacha sie miedzy 50 a 60% a procesora miedzy 60 a 80%. tak że komputer nie jest na maxa obciążony podczas gry w HOTS

Age is just a number :)

Opublikowano

Moim zdaniem jest to wina samej gry. Ostatnio zauważyłem ogólny spadek fps... Moim znajomym także cos zleciało.

Sprzęt spełnia te minimalne - moim zdaniem na low powinienec miec te stałe 35-45fps może w jakims wzlocie 60 jak dobrze pogoda siądze :D

Opublikowano

Moim zdaniem jest to wina samej gry. Ostatnio zauważyłem ogólny spadek fps... Moim znajomym także cos zleciało.

Sprzęt spełnia te minimalne - moim zdaniem na low powinienec miec te stałe 35-45fps może w jakims wzlocie 60 jak dobrze pogoda siądze :D

normalnie na srednich/wysokich powinienem mieć 50- 60 fps.

właśnie to beta jest i optymalizacji dobrej nie ma. bo dość dużo osób skarży się na mało fps nawet na o wiele lepszych sprzętach.

Opublikowano

Trzeba będzie poczekać aż Beta minie, albo blizz cos zrobi. Spadki są i pewnie tylko potwory nie odczuwają.

Co zrobisz.. nic nie zrobisz.

Opublikowano

Jest taki mały trik żeby zmienić ustawienia dźwięku z wysokich na niskie i to poprawi.

Wyłącz też nagrywanie rozrywki.

Lagi się zdarzają, bo są serwery bety, a nie oficjalne :p

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem

Opublikowano

Jest taki mały trik żeby zmienić ustawienia dźwięku z wysokich na niskie i to poprawi.

Wyłącz też nagrywanie rozrywki.

Lagi się zdarzają, bo są serwery bety, a nie oficjalne :P

nic nie daje, lekko poprawiło mi wydajność jak przełączyłem klienta na 32 bity. :)

beta to beta. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwne mi przy sprzęcie :

Procesor : AMD 2.1 X2

RAM: 2GB

K.GRAFICZNA:Radeon 3650 bez zacinek chodzi ...

real-madrid-logo.jpg

Opublikowano

a wiecie może gdzie znajdę plik do configu ? Bo jak chcę zmienić ustawienia grafiki i dzwięku to mi grę crashuje i nie zapisuje ustawień ?

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

To nie tylko ty, kazdy tak ma. Slaba optymalizacja mam nadzieje ze blizz ogarnie te lagi

Beta= serwery testowe

Official= serwery normalne

Dali za dużo dostępów, jak na maszynę do testowania i dlatego są lagi.

Na 100% nie będzie ich potem. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...