Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Za jakie skrypty ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy na assembly do Cassio na L# są exploity, na pewno występuje stuttering animacji jak spamuje E bo sam tego uświadczyłem jak przeciwnik grał wężem na mnie i jest to dosyć widoczne, nawala tym E i tak jakby się "zacina", kręci, nie wiem jak to opisać.

Evade jest dyskusyjny - jak Ci automatycznie w ułamek sekundy flashuje gdy taka Leona castuje ulta to jak byk widać że evade.

Oprócz tego wszystkie exploity (lag exploit, fov exploit itp.) aczkolwiek ja bana nie dostałem ;)

Opublikowano

Dokładnie to dowiedziałem że że moja ex "teraz ex" mnie zdradzała i ona ma diaxa  i chce jej perma załatwić :P.

k***a zes zemste wymyslil XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ZDRADZALA MNIE TO JEJ KONTO ZBANUJE XDDDDDDDDDD PRYCHLEM W C**J, idz jej zrob gangbang z chlopakami od l# bo oni to sa tacy ruchacze @vperpl @ernesternest a pozniej po udanym spuscie dacie jej fov exploita

I had a dream, I was king , I woke up, still a king . Then i got VAC'ed!

https://www.youtube.com/watch?v=QUuuTPlNMyY

Opublikowano

Adc z takimi ultami które mogą przelecieć całą mape mogą używać baseulta czyt. Ezreal, Jinx, Ashe itp. Działa to tak że wylicza hp przeciwnika i jeśli jest do zabicia przez ulta puszcza go idealnym momencie na spawn przeciwnika przez co jak przeciwnik powróci na spawn mija może 0.1 sekundy zanim go zabije czyli nie ma (prawie) szans na taką ucieczke, free kille a w tym bardzo to widać i posiada exploit ;) Puścisz pare takich ultów w diaxie to 2-3 osoby to nagrają.

Opublikowano

Wyślij ticket do riotu, najlepiej jej rozmowe z toba w ktorej przyznaje się że gra na l# :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Zoomhack odpale rozdupcze rankedy i coś z "exploit" pozałączam

xdd.

Zoomhackiem rozdupczysz rankedy? Spokojnie kowboju bo sie bac zaczynam XDDD

qxw0er.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...