Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który serwer - global

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czesc,

nie wiem, ktory serwer wybrac. Zrobilem postac w ally na serwerze BL, tyle ze jak poszedlem do stormwind, to tam praktycznie nikogo nie bylo (ok godziny 12). W innych miejscach jest podobnie, ze jest malo alliantow? Jest w ogole sens gry w ally a BL'u czy moze lepiej wybrac jakis inny serwer?

Czytalem, ze na BL'u przewaza horda, odczuwa sie ta roznice grajac w ally?

Zalezy mi na serwerze PvP i dosyc duzej ilosci polakow.

Edytowane przez Menddor
Opublikowano

Najwięcej ludzi jest na Kazzaku, a najwięcej polakó na BL po stronie hordy, w w ally jest odrobinę mniej. Wszyscy siedzą na ashran albo w draenorze, więc sw jest puste podobnie będzie z każdym miastem alianckim lub hordy.

Ja wybrałbym na sam początek Bl'a.

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Jeszcze się zastanawiam.

Ktoś z użytkowników tego forum gra na BL'u po stronie ally i mógłby trochę przybliżyć sytuację na serwerze po stronie przymierza? 

Wiadomo jest cross-realm i praktycznie wszędzie mogę spotkać ludzi z innych realmów. 

Gość koxxxik12
Opublikowano

Polecam od siebie Defiasa. Na BL'u to sama hołota, zawsze jakieś bluzgi na czacie, bezsensowny spam i wyzywanie się polaków od polaczków. Ostatnio byłem na BL'u przed nowym rokiem i wątpię, żeby coś się zmieniło.

Opublikowano

Ja gram na Blu i nie narzekam po prostu nie zwracać na to uwagi i tyle.

giphy.gif

Opublikowano

Czesc,

nie wiem, ktory serwer wybrac. Zrobilem postac w ally na serwerze BL, tyle ze jak poszedlem do stormwind, to tam praktycznie nikogo nie bylo (ok godziny 12). W innych miejscach jest podobnie, ze jest malo alliantow? Jest w ogole sens gry w ally a BL'u czy moze lepiej wybrac jakis inny serwer?

Czytalem, ze na BL'u przewaza horda, odczuwa sie ta roznice grajac w ally?

Zalezy mi na serwerze PvP i dosyc duzej ilosci polakow.

sw jest puste bo jak wyszedł WoD to wszyscy siedzą w garrisonach. ja gram na BL i jest dobrze. gra dużo osób.

Age is just a number :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam postać na BL w Ally i jest elegancko, dużo osób jest w SW nie wiem czemu inni myślą inaczej. A co najlepsze, że wszędzie Polacy. :) Śmiało zapraszam!

Opublikowano

Sw jest puste, jak kościoły w dni robocze... Kilka osób może się znajdzie tak to wszyscy w ashran albo na draenorze gdzies siedza.

giphy.gif

Opublikowano (edytowane)

Wybrałem jednak BL - alliance (chociaż jeszcze pomyślę ;p) Za parę dni zacznę grę. 

Praktycznie wszędzie jest cross-realm, także będzie z kim grać. Co do gimbusów, trolli na czacie - grałem na sunwellu i rzadko kiedy zwracałem na ich teksty uwagę, a jak już to mozna się z nich pośmiać. 

Edytowane przez Menddor