Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Best assembly na yasuo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie używa prawie nigdy WW. Gdy unika spella robi dash prosto pod nogi przeciwnika... nie robi auto ulta czasami. 

Się mylisz kolego. Na nim wybiłem, kolegę z b4 do g5 w 3 dni.

Opublikowano

@Pallas Jest nawet lepszy od http://lsharpdb.com, gdyby tylko jego autor nie wybierał najlepszych skryptów według siebie.

hehehem wybrał w 90% nie najlepsze skrypty i dużo brakuje a w tym spisie na jodusce, oceniają ludzie i jest ich znacznie więcej, ale i tak nie jest najgorszy ten na MPC.

Opublikowano

hehehem wybrał w 90% nie najlepsze skrypty i dużo brakuje a w tym spisie na jodusce, oceniają ludzie i jest ich znacznie więcej, ale i tak nie jest najgorszy ten na MPC.

Ja zawsze patrze na obydwa przy wyborze skryptu. Na każdym z nich nie ma wszystkich skryptów. Np. na naszym nie ma większoci najnowszysch skryptów, ale jest skrypt Godyr. (Wiem, ze godyr już jest na lsharpdb. Sam napisalem do twórcy tego spisu żeby go dodal.)

Opublikowano

Co wy ludzie gadacie, Yasuo the Unforgiven najlepszy jak dla mnie :O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...