Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części]Lamborghini Murciélago LP670-4 SuperVeloce

DeXtrous

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupić te auto i wypadałoby żeby jakoś jeździł, więc przychodzę z pytaniem: Jakie części będą najlepsze do tego samochodu? Chodzi mi dokładnie jaki kolor danej części brać/jakiego producenta. Auto ma służyć głównie do wyścigów - sprint, tor.

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie na temat części, ale tym razem wizualnych. Problem polega na tym że kiedyś jak zaczynałem grę(to było gdzieś w lipcu/sierpniu 2012 roku) to gdy miałem nissana silvie, a drugim autem które kupiłem to było bmw z4 m coupe to była możliwość i z niej skorzystałem, zakupu bodykitu za IGC którego dokonałem jakiś czas po tym jak zacząłem grę. Ostatnio powróciłem do niej i tych bodykitów które były za igc, nie ma. Czy twórcy je usunęli czy jak bo ja już sam nie wiem... Podrzucam screenshoty tych bodykitów.

Opublikowano

Tak, wiem, tylko po prostu nie chciałem zakładać nowego wątku żeby nie zaśmiecać, a wyszukiwarka uwzględnia też raczej treść tematu. Następnym razem tak zrobię, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...