Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Isylia.pl - Lazurowa Dolina

Kang Kazam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zodi? Czy to ty? :P

Mapa aż tak nie powala.. Tekstury nie dopasowane jak na moje oko, obiekty w wielu miejscach nie potrzebne i są postawione byle jak ;z

Jakoś wygląda. :P

Nie będę kłamał, że jest słaba bo na błędach trzeba się uczyć.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Za dużo płaskiego terenu i.... tekstury przede wszystkim nie pasują.

Ta mapa zdecydowanie nie jest płaska, wystarczy się przyjrzeć ;)

Zodi? Czy to ty? :P

Mapa aż tak nie powala.. Tekstury nie dopasowane jak na moje oko, obiekty w wielu miejscach nie potrzebne i są postawione byle jak ;z

Jakoś wygląda. :P

Nie będę kłamał, że jest słaba bo na błędach trzeba się uczyć.

Nic mi o nim nie wiadomo.

Pierwsza z map wykonana przeze mnie, staram się w chwili obecnej dopieszczać szczegóły, jednak zawsze może się wkraść jakiś błąd, który każdy zaprojektowałby inaczej :)

Opublikowano

Dobra mapa, mi się podoba. Niektóre tekstury należy wymienić, moim zdaniem.

Opublikowano

jeśli to Twoja pierwsza mapa to jest w miare w porządku ale wiele bym poprawił...

jak na razie na tym forum jest chyba jedna osoba, która może mi podskoczyć :P

pozdrawiam

Opublikowano

jeśli to Twoja pierwsza mapa to jest w miare w porządku ale wiele bym poprawił...

pozdrawiam

A jesli mozna zapytać kogo masz na myśli?

33748387117269464751.png

Opublikowano

pozdrawiam

Któż to taki ? :)

Ale ja nie powiedziałem, że ona jest płaska.

Jest na niej naprawdę mało płaskiego terenu

Opublikowano

Chętnie zobaczę jego prace.

Nic specjalnego zwykłe tereny wykonane w WE obdarzone kradzionymi modelami z innych gier :)

Cała jego specyfikacja.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nic specjalnego zwykłe tereny wykonane w WE obdarzone kradzionymi modelami z innych gier :)

Cała jego specyfikacja.

z tym się zgodzę ale Ty nie pokazałeś za dużo prac :< a szkoda bo jest na co patrzeć 

Opublikowano

z tym się zgodzę ale Ty nie pokazałeś za dużo prac :< a szkoda bo jest na co patrzeć 

Tzn? Jakich prac nie pokazałem, stwierdzasz, że nie potrafie zrobić mapy z elementami ukradzionych z innych gier? Czy masz na myśli to, że nie pokazuje żadnych prac aktualnie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Tzn? Jakich prac nie pokazałem, stwierdzasz, że nie potrafie zrobić mapy z elementami ukradzionych z innych gier? Czy masz na myśli to, że nie pokazuje żadnych prac aktualnie.

To drugie ofc.

Opublikowano

To drugie ofc.

Brak czasu i ochoty po prostu, nie mam zapału by się zabrać nawet za serwer. Ale z pewnym czasem coś będę ukazywał.

Na marginesie, wam też dobrze idzie z mapami, szczególnie te miasta, które pokazaliście, kawał dobrej roboty, użyte standardowe modele z ymira i pięknie się komponuje. 

Pozdrawiam.

1EPZ6G.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...