Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug dźwięku otoczenia

MineCraftowieC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z dzwiękiem otoczenia w warz dokładnie na Infestation (th) ale to chyba różnicy nie robi bo grałem na laptopie i było wszytko ok ,a ten komputer na ktorym jestem jest o 20 x lepszy do laptopa

Dokładnie chodzi mi o to że podczas dołaczania na serwer pasek laduje sie do konca i słysze te wszytkie szumy drzew ptaki itp ale gdy juz jestem w grze , wszytko skleja się w 1 dźwięk który powtarza się z szybką prędkością.

Kroki strzał itp słysze ale tych drzew ptaków nie .

Wiem że dużo ludzi moze pisać ze po co mi ten dźwięk otoczenia ale uwierzcie ten dżwięk sklejony w jedno bardzo przeszkadza czasami jest coraz głośniejszy i mi scisza kroki w grze.

Mam nadzieje ze ktoś bedzie wiedział jak rozwiązać ten problem .

Opublikowano

Witam otóż mam problem z dzwiękiem otoczenia w warz dokładnie na Infestation (th) ale to chyba różnicy nie robi bo grałem na laptopie i było wszytko ok ,a ten komputer na ktorym jestem jest o 20 x lepszy do laptopa

Dokładnie chodzi mi o to że podczas dołaczania na serwer pasek laduje sie do konca i słysze te wszytkie szumy drzew ptaki itp ale gdy juz jestem w grze , wszytko skleja się w 1 dźwięk który powtarza się z szybką prędkością.

Kroki strzał itp słysze ale tych drzew ptaków nie .

Wiem że dużo ludzi moze pisać ze po co mi ten dźwięk otoczenia ale uwierzcie ten dżwięk sklejony w jedno bardzo przeszkadza czasami jest coraz głośniejszy i mi scisza kroki w grze.

Mam nadzieje ze ktoś bedzie wiedział jak rozwiązać ten problem .

Moze przeinstaluj karte dzwiekowa.Masz tak w innych grach ?

­

Opublikowano

typek co mi go składał mowił ze są najnowsze stery ale dla upewnienia sie zainstaluje jeszcze raz do tej kart dzwiękowej

@Edit

Po zainstalowaniu najnowszych sterownikow jest nadal to samo , cos mi sie wydaje ze cos sknociłem przyy instalacji samej gry.

Jak myslicie moglo sie takie cos zdarzyc  podczas instalacji gry ?

Opublikowano

A jaka karta dźwiękowa? 

Kiedyś były problemy z obrazem dla uzytkowników AMD może teraz coś z dźwiękiem zjebali xD

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...