Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ROC vs H2k dyskusja

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ROC w tym sezonie to czyste DNO. Nie jestem najlepszym graczem lola, ale potrafię ocenić ich poziom gry, który jest na prawdę niski.

Kiedyś czekałem na ich mecz, a teraz już wolę oglądać GMB, albo CW. 

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Jak dla mnie, woolite dobrze zagral ale nie mogl nic zrobic vs kalista. co do wizji. znow bledy i bledy zero wizji i nie wiem jak mozna sie nie spodziewac drejka na 3 lvl z reksio i maokaiem czyste dno jak dla mnie,.

caly sklad do zmiany bo nie pasuja do siebie

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jak dla mnie, woolite dobrze zagral ale nie mogl nic zrobic vs kalista. co do wizji. znow bledy i bledy zero wizji i nie wiem jak mozna sie nie spodziewac drejka na 3 lvl z reksio i maokaiem czyste dno jak dla mnie,.

ten smok byl prawdopodobnie decyzja ktora wygral gre, roc pewnie by z kontestowało gdyby nie underpower aka liss, trade summonerow bylo okropne ( 2 flashe za killa na mao z tp)

on nie maja taktyki na kazda gre, ich myslenie sprowadza sie do pickniecia leblanc+lissandra/maokai/gnar i liczenie ze im pojdzie niezle laning phase, co nie moze sie udac z brakiem kontroli smoka

­

Opublikowano

Nie wiem jak można powiedzieć, że Woolite dobrze grał skoro on nawet pozycjonować się w TF'ach nie umie, nie wspomnę już o reszcie aspektów skoro nawet tego jednego wyuczyć się nie może i stoi w środku TF'a tankując wszystko. 

Roccaty mieli wolnego agenta Tabzza a wzięli jakiegoś chudego rudzielca co grać nie umie, już nawet Creaton byłby lepszy.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

h2k zmiotło roccat :D same tf to śmiech na sali po prostu h2k skosił nie mówiąc już o  kontroli jungli 

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Najlepsze jest to, że ten cały "njukdak" przegrał linie 1 vs 1 na ahri. Koleś nie ma skilla i tyle ;<

Nom nie ma skilla i dlatego jest w czołówce serwera EUW i rozjebuje praktycznie każdego na midzie, he he. Zresztą co tu porównywać soloq/duoq do LCS'ów, gdzie teamówki całkiem inaczej się gra.

Ale śmieszą mnie jebane cebulaki co piszą, że ten i ten jest słaby a sami siedzą w goldzie - żenada. Gardzę polakami biedakami cebulakami.

579571423327107377857.png

Opublikowano

slabiutko poszedl ten mecz.... reksio ciagle counterjunglowal, pierwsze drake nie byly w ogole jakos bronione... no slabo im to szlo... zauwazylem, ze jak Ower nie ma Irelii to nic mu nie idzie... niby jakies tam kille w early zgarnal, ale nie wykorzystal ich wcale.

szkoda, kolejne punkty w konkursie stracone, ale i tak w nich wierze

Opublikowano

Moim zdaniem - nie ważne jak zagrają, ja zawsze będę za nimi. W końcu to Polacy, a "swoim" trzeba kibicować. ;) Każdy czasem ma gorsze dni / gry, a świat się wokół LoLa nie kręci. Może jeszcze pokażą na co ich naprawdę stać. :P

Opublikowano

Taktyka w teamówkach jest NAJWAŻNIEJSZA,a u nich nawet nie była piorytetem.Kaczka zagrał najlepiej z drużyny,lecz sam tej gry nie mógł wygrać :(

Opublikowano

Każda drużyna jest dobra , tylko zobaczymy co pokażą , zależy od tego kto z jakiej drużyny będzie też miał słaby dzień, chociaż pewnie przygotowują się masakrycznie szybko , więc osobiście , Kibicowałbym i tej i tej drużynie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...