Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kalista czy Lissandra

Ädrianovskyy™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wiem że kalista i lissandra to dwie inne role. ale chciał bym sie dowiedziec co by bylo lepiej kupic

bo akurat gram tylko topa i adc. mam duzo postaci na ta i na ta linie. i czy kalista dalej bardzo dobra po nerfie.

Bullet for my Valentine <3

Pomocnik
Opublikowano

Coś Ty, Kalista jest tylko w God tierze teraz :D. Obie postacie są op. Zadaj sobie pytanie, czy chcesz championa na topa czy na adc. A potem, kup ;) Dodam, że Lisandrą bardziej idzie teamfighty zrobić i Kalistą 1 v 1. Tyle że Kalista to najbardziej skillowy adc. Zanim się nauczysz tym dobrze grać to minie troszkę czasu.

Opublikowano

Kalista troche skilla wymaga, ale to praktycznie najlepszy adc w tym patchu. Lissandra ciut łatwiejsza, ale obie potrafią namieszać :D
Jestem za Kalistą ^^

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Opublikowano

­Zdecydowanie Lissandra. Zawsze ją banuję. Jest bardzo silna, ma dużo CC, przydatną pasywkę, miliony slowów/snare'ów + nieśmiertelność.

Nie wspominajać o daalekim dashu. Jak najbardziej polecam, sam nie lubię na nią grać. ;)

Opublikowano

No nie wiem wybieram jednak Kaliste bo jednak w tym patchu przyjemniej mi sie gra na adc niz na topie. moze po prostu meta mi nie pasuje.

dzieki wszystkim za odpowiedzi i dostalcie lajka za odp.

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...