Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam myszki do Cs go+podkładka

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cena myszki do 200zł

podkładka do 50zl

Dobrze by bylo, gdybym mógł zamówić dwie rzeczy za 1 przesyłką.

Interosowała mnie Kana v2, warta kupna?

a11176.jpg

Opublikowano

Warta kupna.

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

@Majoreq. dokładnie, sam nie rozumiem po co kupywać podkładke za 50zł. Nawet jakbyś sie uparł to na kartonie mozna grac :D
A co do myszki to na topie są razery, lecz niestety nie znam sie na tych sprzętach i nie moge powiedziec dokladnego modelu.

Opublikowano

Słuchajcie a czym się różni taipan od chroma? Oprócz ceny xD

@Rocki star12 zaraz opczaje o co chodzi i powiem jakiego "clawa" używam

@Edit, z moich wniosków wynika, ze uzywam palm gripa.

a11176.jpg

Opublikowano

ja osobiście posiadam SteelSeries Rival i myszka dobrze sie sprawuje już ponad pół roku bez podklładki można też grać na niej, przyciski do zaprogramowania i zmienne kolory :D

Opublikowano

ja osobiście posiadam SteelSeries Rival i myszka dobrze sie sprawuje już ponad pół roku bez podklładki można też grać na niej, przyciski do zaprogramowania i zmienne kolory :D

Ta myszka jest dobra, ale raczej nie do cs. WIem, że do cs dobre są płaskie myszki

a11176.jpg

Opublikowano

A co myślicie nad myszką Zowie FK1? Czy podkladka z tą myszką jest w miare czy lepiej kupić lepszą? (oczywiście poszukam później aukcji z czarna podkładka) http://allegro.pl/zowie-fk1-avago-adns-3310-fk-2014-pro-podkladka-i5010624409.html

@edit. Opłaca się kupować w zestawie Mouse Bungee czy jest to niepotrzebna rzecz?

a11176.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...