Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę wejść na serwery

p. Happi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, mam problem z csem 1.6.

jakiś czas temu pobrałem sobie csa z cssetti działał normalnie przez długi okres jednak pare dni temu przydarzył mi się problem.

otóż, włączam csa, wybieram sobie serwer, klikam connect i ładuje mi się, najczęściej pasek załaduje się do mniej więcej połowy i cs mi się wtedy wyłącza.

wie ktoś czym to jest spowodowane?

Opublikowano

Masz tak na każdym serwerze? Ja mam czasem tak samo jeśli występuje błąd z jakimś plikiem, w moim przypadku mam wgrane mapy, ale nie do wszystkich map mam pliki tekstur .wad co za tym idzie gdy na serwerze jest taka mapa wyłącza mi się cs.

76561197967532978.png

Opublikowano

Spróbuj w ten sposób Jeżeli masz Windows 7 kliknij na ikone CS'a prawym przyciskiem myszy właściwości --> Zgodność i wybierz Windows XP Service Pack 3

Jeżeli to nie zadziała:

Masz na dysku z systemem zainstalowanego cs'a? Jak tak, przeinstaluj go na inny dysk.

Opublikowano

Masz tak na każdym serwerze? Ja mam czasem tak samo jeśli występuje błąd z jakimś plikiem, w moim przypadku mam wgrane mapy, ale nie do wszystkich map mam pliki tekstur .wad co za tym idzie gdy na serwerze jest taka mapa wyłącza mi się cs. 

tak, ale nie tylko na serwerach, na botach też tak mam.

nie instalowałem żadnych map ani cheatów, miałem tylko bindy na kupowanie broni.

Spróbuj w ten sposób Jeżeli masz Windows 7 kliknij na ikone CS'a prawym przyciskiem myszy właściwości --> Zgodność i wybierz Windows XP Service Pack 3

Jeżeli to nie zadziała:

Masz na dysku z systemem zainstalowanego cs'a? Jak tak, przeinstaluj go na inny dysk.

nie mam innego dysku. xD

Opublikowano

Jeszcze poszukam jakichś sposobów dam Ci znać, zobaczymy co z tego wyjdzie, masz zaktualizowane sterowniki?

Zainstalowany DirectX, FrameWorki, SP3?

Opublikowano

tak, aktualizowałem ok. 2 tygodnie temu.

wszystko mam zainstalowane.

jakiś czas temu normalnie mi cs działał, potem nie grałem bo miałem testy w szkole i chciałem sobie pograć pare dni temu i jak wchodze na serwer/do gry z botami to odrazu mi cs wyłacza

Opublikowano

dalej to samo, nie wiem co z tym jest. ;_;

przed chwilą usunąłem wszystko co związane z csem na moim komputerze i zainstalowałem starszą wersje csa. nie pomogło. :v

Opublikowano

Coś mi się wydaję że błąd stoi po winie dostawcy internetu, innych metod nie znam, a szukałem sporo. 

Jeżeli format jest możliwy to zrób takowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...