Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

$ za wyświetlenia reklamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam czegoś podobnego do AdSense, czyli płacą za wyświetlenia ich reklam na mojej stronie + za klikanie w te reklamy. Znacie coś takiego? Bardziej bym wolał za wyświetlenia. 

Opublikowano

@Cz3ster tam są reklamy takie że np. ktoś klika po forum i mu w drugim okienku reklama wyskoczy czy umieszcze np. na forum reklame i każde wejście na strone bedzie naliczane? Bo zrobiłem PopAds ale pisało że nalicza nawet za wejścia na strone, a to nie prawda.

@ShadoVer testowałem i nawet nie nalicza za odsłony na moim forum.

Opublikowano

@Aysein Reklama wyświetla się po wejściu na stronę w full screen i płacą ci za zamkniecie reklamy lub jej klikniecie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

No a ja szukam takiej w której nie trzeba nic klikać, a HotCPM nie nalicza wyświetleń gości którzy odwiedzają strone tylko "unikalne wyświetlenia"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siema a co trzeba zrobić żeby $$ rosła ???? 

Rejestrujesz się, zgłaszasz stronę, dostajesz kod który wklejasz na stronę / bloga i $$$ lecą. Im więcej osób odwiedza twoją stronę tym więcej zarabaisz dziennie. Ja mam dziennie kilka tysięcy odwiedzających.

Opublikowano

Nie wiem o co ci chodzi, strony ktore zostaly podane w tym temacie nie sa moje, a jaka ja mam strone to nie powinno cie to interesowac a tymbardziej to czym moja strona sie zajmuje. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...