Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Tank pod AD

mojzesz564

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szukam postaci, która byłaby full tank, ale zadawałaby obrażenia z ad. Musiałaby być na topa. Myślałem nad Rammusem, ale on jest na jungle i nie jest grany...

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Shena mozesz zrobic pod tanka AD, ladny DMG robi,

Jarvan 4 pod tanka na topa tez dobry i dmg tez ma :)

Serdecznie polecam

­Keelah se'lai

Opublikowano

Osobiście polecam Renekton'a, bez wielu przedmiotów pod AD bardzo dużo robi.

+Stun

+Double Dash

+Dzięki  R'ce staje się jeszcze bardziej tankowny i idealnie pasuje do inicjacji. :)

­

Opublikowano

Mi sie osobiscie bardzo fajnie sprawdza J4.

+ Mobilny

+ Escape

+ Łatwe combo Q/E/R - R/Q/E

+ przyjemny do grania

+ malo counter na niego jest.

+ fajnie sie roamuje na mida

+ może byc tez grany na supporcie

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Lee, latwy first blood, potem pomocny dla teamu bo moze zburstowac lub wykopac do twojego teamu wrogiego adc i uciec ... szybko czysci jungle, mobilny, fajnie sie nim ogrywa przeciwnika (np. q>r>q>aa>hydra>e>aa>e>aa>trinket>w)

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście polecam Shywane, Riven, Voli i Garen.

Na shywanie masz ładny pouk i nawet ładny dmg ulti przydatne do jakiegoś ganka na mida lub bota mając TP.

Riven ładny bazowy dmg podrzucenie z Q tarcza stun dodatkowy dmg z włączonym ulti idealna pod tank/ad.

Voli dwa itemki pod ad przykładowo kosa i czarny tasak dodatkowo jakies armorki rezisty i hp i Volibir śmiga.

Na Garenie wystarczy ci Czarny tasak>Plemienka>słoneczna>oblicze ducha buty merkorki lub mobilności a ostatni itemek jaki wolisz. I taki Garen ma dużo HP ładną regenke i dmg też całkiem nie zły.

Opublikowano

Oczywiście sion, postać praktycznie nie do zabicia ma dobry dmg w early jak i w late jak walniesz dobrego ulta w adc/apc to już od ciebie nie ucieknie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...