Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox One i system wymiany waluty

Ziao

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczne od tego ze jestem uzytkownikiem playstation  od 4 lat i ostatnio zaczelem zastanawiac sie nad przejsciem na xbox( odrazu na nowa generacje) chcialbym zapytac sie jak i zarazem dowiedziec czy xbox ma cos ciekawego do zaoferowania. Czytalem cos ze tutaj jest jakis system pkt ktore mozna pozniej zamienic na walute do zakupu czegos w shopie czy jest to prawda??[Odrazu mowie nie chce zaczynac tematu ktora konsola jest lepsza]

Posiada rowniez xbox takie strony jak np psnprofiles??

xXZiaOXx542.png

xXZiaOXx542_PL.png

Opublikowano

Nie wiem nic o żadnym systemie zamiany pkt na pieniądze, choć jestem użytkownikiem xboxa. Kiedyś było coś takiego jak Xbox rewards, może jest dalej. Tak, są takie strony jak PSN Profiles.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

@Kapper

Nie next gen tylko już current gen ^^ A tak w ogóle to według Ciebie trzeba mieć nową konsolę, aby się wypowiadać ? Wątpię.

@topic

XONE jest dobrym wyborem. Po prostu lepsze exclusive-y, lepsze pady i stabilniejsze serwery.

1583214294267341314985.png

by

Ziółko.

Opublikowano

Jeżeli lubisz rozgrywki z znajomymi przez online to polecam ci z miejsca xone bo pod tym względem jest naprawdę dobry i nie ma większych problemów z serwerami no i zabawą przez sieć. PS4 sam posiadałem jednak zamieniłem na XONE gdyż nie dało się grać. Ciągłe problemy z PSN mnie strasznie wkurzały [co chwile się konsola rozłaczała z netem i tak dalej] oczywiście próbowałem to jakoś skonfigurować ale nic mi to nie dawało. PS4 być może jest lepszy pod względem wizualnym ale nie pod względem online, naprawdę te PSN to taki szajs że człowiek zanim pogra spędzi masę czasu nad pierdzieleniem się z tym ...

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...