Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranga.

macieko120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Mam taki problem. Mam 115 wygranych i jestem silver III. Ostatnio bardzo dobrze mi szło, wygrałem około 10 meczu (pod rząd) niestety, dalej jestem silver... Pomocy :<

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to poprzednie mecze też mają na to wpływ. Na początku opuściłem kilka razy grę, potem z jakimś teamem wygrałem ok. 8 meczów z rzędu jednego dnia, a awansu nie było. Dopiero po kilku kolejnych spotkaniach udało się awansować.

­

Opublikowano

Tak jak wyżej to było opisane... Mvp oraz wygrane rundy. Jeśli uda wam się wygrać 16 0, wtedy dostajesz dużo więcej punktów elo... Sam miałem sytuacje w, której wygrałem 10 pod rząd a promo dalej nie było. Powodem musi być duży spadek elo w poprzednich grach. Masz tutaj link w, którym wszystko jest dokładnie wytłumaczone....  

https://www.youtube.com/watch?v=PsYRlgG30vc

Staraj się grać z ludźmi z rangą o wiele wyższą od Ciebie, przez co szybciej uzyskasz awans.

Masz tutaj racje. Ale mało, która wyższa ranga będzie chciała grać z niższą... Powodem jest to, że gdy przegrają, ten z wyższą traci dużo więcej elo...

LukaSuper.png

Opublikowano

Nie wiem czy to elo istnieje.

Zagrałem wczoraj jeden mecz, wygrałem 16:14 i dostałem awans z silver 6 do gold 1

Pomimo że wczesniejszy mecz przegralem i jako gold 1 tez przegralem juz 2 mecze i nie spadlem.

Trzeba grac TP i robic RAGE z bizona to nawet i ace same wchodza lub hsy. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...