Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpalanie iso w PSP

Maniuchna12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, ostatnio miałem sprzedawać konsole, musiałem wyczyścić konsole z przeróbki xD Jakieś były pliki i foldery.

Np "ISO" i tam dawało się gry. Jestem nie ogarnięty jeżeli chodzi o te tematy. Konsole mam "chyba" z przerobionym softem tylko te pliki mi zagineły, a chciałbym sobie pograć w stare tytuły. Pograłem już grę w formacie .cso ale co z tego jak pliki zagineły, a Pamietam że żeby odpalić grę musiałem odpalać programarrow-10x10.png o nazwie "Recovery coś tam" i gry się pojawiały. A teraz to lipa. Są gdzię te pliki do pobrania lub jakiś poradnik o tym. Nie chce się znów babrać w przerabianie konsoli bo jest to nie potrzebne poniewać przerobionego softa nie zmienialem.

Please HELP!

Opublikowano

Pobieram ten plik do updatearrow-10x10.png ten EBOOT xD od strony PS'a i nw gdzie to wgrać na kartę pamięci. W karcie mam pustkę, żadnego folderu ani nic. Jaki mam folder zrobić i dać ten plik by zaktualizować? Nie połączy mi neta bo mam zabezpieczenie WPS2 czy jakoś tak.

DOBRA! juz wiem jak zaktualizować xD wszystko pisze, tylko ślepy byłem! Dzięki za pomoc! Mistrzuniu jesteś!

Tylko teraz błąd jest taki że jak wgrywam tą przeróbke do "GAME" to gdy wchodzę w ten dział to pisze "Corrupted Data"

Dobra, wgrałem sobie trwałą przeróbkę :D Dzięki za pomoc!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...