Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę DJ] 3skille

3skille

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam na imię Franek i mam 15 lat. Chciałbym zostać DJ'em na Team Speak'u 3 :

Oferuje :

1. Dużą aktywność

2. Dobrą muzykę.

3. Bardzo dobre przejścia pomiędzy utworami.

4. Czysty dźwięk z mikrofonu oraz muzyki.

Oczekuje :

1. Grono słuchających.

2. Dobrą ekipę :) .

Kontakt: gg  49867130

Jeżeli nie jesteś zainteresowany to po prostu nie pisz.. :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na jakim sprzęcie pracujesz? Głos po mutacji? 

Aktualnie jeszcze bez sprzętu, lecę wirtualnie ale bardzo dobrze mi to idzie.

Sprzęt mogę mieć w każdej chwili ale po prostu nie potrzebuje.

Opublikowano

Jeżeli chcesz, aby Twój DJ miał 14 lat, grał raz w miesiącu, latał po 20 ts'ach na raz z rangami z wyższymi uprawnieniami niż zwykli użytkownicy oraz ściągał ludzi na ts'a gdzie ma największe prawo to dobrze trafiłeś! :D serdecznie nie polecam tego chłopczyka, bo inaczej napisać niestety nie mogę :D

Opublikowano

Jeżeli chcesz, aby Twój DJ miał 14 lat, grał raz w miesiącu, latał po 20 ts'ach na raz z rangami z wyższymi uprawnieniami niż zwykli użytkownicy oraz ściągał ludzi na ts'a gdzie ma największe prawo to dobrze trafiłeś! :D serdecznie nie polecam tego chłopczyka, bo inaczej napisać niestety nie mogę :D

Jeżeli w twoich oczach mam 14 lat to idź do okulisty ;) . Nie gram raz w miesiącu dla twojej informacji, i dobrze wiedza ci z GWT ;) . Po 20 ts'ach nie latam zacznijmy od tego, oraz nie mam wszędzie rang z wyższymi uprawnieniami :) . I mówiąc dalej co ciebie interesuje gdzie ja siedzę i jakie mam rangi skoro mam tylko wykonywać swoje obowiązki i przegrać minimum 4h tygodniowo. Ośmieszasz się Heaven. ;)

Opublikowano

Dziecinada i nieogar.Co do podejścia to odradzam bo swojom osobom nic dobrego nie wniesie... odradzam!

Twoim zdaniem " Dziecinada i nieogar " a właśnie ja ogarnąłem wam całą Dj'ke i dostałem bana :) . Tyle w temacie.

<14:21:27> Trying to connect to server on 31.133.0.84

<14:21:30> You are banned permanently. Reason: "Działanie na niekorzyść serwera"

PS: Pisze się " swoją " .
Opublikowano

Jeżeli w twoich oczach mam 14 lat to idź do okulisty ;) . Nie gram raz w miesiącu dla twojej informacji, i dobrze wiedza ci z GWT ;) . Po 20 ts'ach nie latam zacznijmy od tego, oraz nie mam wszędzie rang z wyższymi uprawnieniami :) . I mówiąc dalej co ciebie interesuje gdzie ja siedzę i jakie mam rangi skoro mam tylko wykonywać swoje obowiązki i przegrać minimum 4h tygodniowo. Ośmieszasz się Heaven. ;)

Twoim zdaniem " Dziecinada i nieogar " a właśnie ja ogarnąłem wam całą Dj'ke i dostałem bana :) . Tyle w temacie.

<14:21:27> Trying to connect to server on 31.133.0.84

<14:21:30> You are banned permanently. Reason: "Działanie na niekorzyść serwera"

PS: Pisze się " swoją " .

Wiesz, niezbyt bym chciał abyś mówił do mnie przez Ty bo 2-3 lata i mógłbym być Twoim ojcem... ;) ośmieszasz się tylko Ty dzieciaczku. Ogarnąłeś DJ'ke? Siedząc u szanownego dragona i liżąc mu dupe? :D do tego 90% rozmowy na rekrutacji mówił vHead DJ bo nie raz byłem i słuchałem :)

Jutro poniedziałek, czas się uczyć na przyrodę! :D

A co do ortografii: nie stawia się spacji przed kropką oraz przecinka przed spójnikiem ''i'' :D

Opublikowano

Wielki polonista się znalazł. :) Mateusz był moją prawą ręką i miał 50% głosu. Piotrkowi nigdy nie lizałem dupy, bo nie bawię się w ciebie, wybacz. 

2-3 lata i mógłbyś być moim ojcem powiadasz? Taki stary i jeszcze w Ts'y się bawi. 

Przyrodę miałem 2 lata temu, wtedy to była łatwizna. A nie jak teraz rozdzielone na 4 inne przedmioty. 

PS: Nie zaśmiecaj mi postu swoimi idiotycznymi komentarzami. :)

Opublikowano

Wielki polonista się znalazł. :) Mateusz był moją prawą ręką i miał 50% głosu. Piotrkowi nigdy nie lizałem dupy, bo nie bawię się w ciebie, wybacz. 

2-3 lata i mógłbyś być moim ojcem powiadasz? Taki stary i jeszcze w Ts'y się bawi. 

Przyrodę miałem 2 lata temu, wtedy to była łatwizna. A nie jak teraz rozdzielone na 4 inne przedmioty. 

PS: Nie zaśmiecaj mi postu swoimi idiotycznymi komentarzami. :)

''W ts'a'' jak Ty to napisałeś bawią się nawet 40 latkowie. Nie miej takiego mądrego pyszczka bo przyjadę nad to morze i rodzicom opowiem trochę o Tobie i będzie kara na komputer, a tego Franuś by nie chciał... :D I po raz kolejny, nie jesteśmy na ''Ty'' ;) ja nie muszę lizać dupy, wszyscy mnie lubią, NIE?! :D  xD

Opublikowano

Nie ma problemu przyjeżdżaj, nawet adres ci mogę podać. ;) Poza tym moi rodzicie nie stosują czegoś takiego jak "kara".

Dobra koniec bo mógłbym tak pisać w nieskończoność i zaraz jakiś admin przyjdzie i powie " to nie jest temat do dyskusji " czy coś w tym stylu. :)

Heaven, mam deja vu :D

Opublikowano

Ale ja Twój adres mam majster :D ja Ci nie spamuje tylko temat odświeżam więc co beczysz? Powinieneś mi dupe całować za to :D :D :D ale no ok, koniec zabawy, tak Cię kiedyś dorwe :D 

Opublikowano

Ty to zarzuć mi mój adres bo sam nawet nie znam :D 

Jak odświeżasz to odświeżaj dalej :D mi pasuje :p 

Dupy całować to nie będę ale mogę ci dać PSC :p

Opublikowano

To nie temat do dyskusji, temat zamykam lecz pozostawiam w celu informacyjnym, jeżeli autor będzie chciał odświeżyć zapraszam na pw, za 24 godziny. 

Opublikowano

Kompletnie bezsensowna kłótnia. Macie wyraźne wytyczne, że w przypadku, gdy użytkownik oszukuje w swojej propozycji należy skontaktować się z Moderatorem TeamSpeak. Temat ten idzie do kosza, bo to nie jest ocena, a zwykłe najeżdżanie jeden na drugiego bez przedstawienia dowodów.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...