Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie dostałem RP po zakupie przelewem

KillerThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zrobiłem dzisiaj przelew za 40zł na rp ,ale nie nacisnąłem  powrót do sklepu zamiast tego to krzyżyk i nie dostałem rp ,da się coś zrobił żebym to odzyskał ? 

Opublikowano

Zrestartuj grę. Jeżeli to nic nie da, to możesz napisać do supportu, jednakże zanim to zrobisz poczekaj trochę, bo RP dostaniesz dopiero kiedy pieniądze będą na koncie.

Opublikowano

Pisz do sapporta panie mnie na dj sone chcieli ojebac pisałem że kupie za -50% zniszki ze obiecali a onie nie polskie cebule mufia tylko dla polakuf -25% placie wiecej cebulaki jebane 

Opublikowano

Jeżeli pieniądze zabrało z konta to piszesz do supportu i odpowiadasz im na pytania które Ci zadadzą. Miałem podobnie i po 2-3 dniach miałem rp na koncie. W takich wypadkach support odpisuje w kilka godzin 

#JebacSygnatury

Opublikowano

no nie wierze, ludzie...

wchodzisz na strone banku, logujesz sie, kopiujesz dane przelewu na rp, ktory zrobiles i te dane wysylasz do Riotu na support z informacja ze RP nie doszly. koniec piesni, support Ci je przydziela recznie, czasem tez z bonusem malym (ja dostalem)

Pomocnik
Opublikowano

Poczekaj, jak nei dojdzie w ciagu 48h to sie skontakuj z supportem, najlepiej angielskim

Nie pisz do angielskiego, pisz do polskiego kolega/koleżanka głupoty mówi :)

Opublikowano

Nie pisz do angielskiego, pisz do polskiego kolega/koleżanka głupoty mówi :)

Zapewne w angielskim suppie mu pomogą szybciej, jedyna bariera jest język

Odpisuja nawet   w weekendy, kiedy polski support smacznie śpi ;p

Opublikowano

zapewne dlatego, ze angielskiego supportu jest wiecej, gdyz wiecej osob komunikuje sie po angielsku. jezyk nei jest zadna bariera. "i made payment for rp, my money is gone, i dont have rp. RITO PLS" i koniec dyskusji :D

Opublikowano

zapewne dlatego, ze angielskiego supportu jest wiecej, gdyz wiecej osob komunikuje sie po angielsku. jezyk nei jest zadna bariera. "i made payment for rp, my money is gone, i dont have rp. RITO PLS" i koniec dyskusji :D

Niektórzy nawet nie potrafia tego napisać

Anyway

Powodzenia z rp.

Opublikowano

Jak ci zabralo pieniadze z konta to przelew jest zaksięgowany - robisz ssa i piszesz do supportu i przydziela ci je recznie. Ale poczekaj troche, byc moze dojda.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Pomocnik
Opublikowano

Wątpię, nie ma aż takiej mega różnicy. Jak napisze np. dzisiaj, to dziś wieczorem albo jutro już powinien mieć odpowiedź :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...