Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jakaś płatność SMS, na której możesz wypłacić hajs na PayPal?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie ma.

Poza tym, jeśli chcesz zarabiać, prowadzić jakikolwiek biznes i nie masz konta bankowego, to odpuść sobie, bo czas stracisz tylko.

5465845486.png

Opublikowano

@topic

Nie ma takiej z tego co się orientuje. Musisz mieć 18 lat, dowód osobisty, konto w banku + odprowadzać VAT z rocznych przychodów jeżeli wyniosą wyżej niż 3 tys.

@offtopic

Serio nie potraficie postawić zwykłej kropki na końcu zdania tylko jakieś chore emotki wstawiacie? W zeszycie, CV, ofercie, ogłoszeniu też dasz ":3" zamiast kropki?

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Tworzy się coś takiego. Póki ci start na początku marca mam ich adres ale to po znajomości. Dla graczy prywatnych na chwile obecna nie ma go. Napisz go jak strona będzie dla wszystkich napisz do mnie na pw 10 marca.

Pomogłem ?

Daj like :)

• 6 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja znam i polecam serwis https://hotpay.pl firma w 100% godna zaufania wiem bo samemu biorę od nich płatności do mojego serwera z OTS także polecam! Płacą codziennie i mają właśnie możliwość wypłaty na PayPal także to czego Ty szukasz.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...