Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - Ostrzeżenie

Bum3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio dostałem ostrzeżenie za zakup coins. Moje pytanie brzmi: Czy jeśli zakupie znów coinsy, to od razu do tego dojdą i reset klubu czy też jest jakaś szansa, że nie wykryją tego? Czy można jakoś "usunąć" te ostrzeżenie, np. poprzez przeniesienie konta na inny e-mail. 

Platforma: PS3 ­

Opublikowano

No tak jesli raz dostałeś ostrzeżenie to możesz dostać i kolejny. Ostrzeżenia nie da się usunąć chyba że kupisz nową fifę.

Opublikowano

No tak jesli raz dostałeś ostrzeżenie to możesz dostać i kolejny. Ostrzeżenia nie da się usunąć chyba że kupisz nową fifę.

Dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi: Czy jeśli mam już jedno to jak kupie teraz COINSy czy na 100% dostane drugie i zresetują mi klub czy to jest tak, że mogę kolejne dostać np. za 5 razem kupna? :D

­

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi: Czy jeśli mam już jedno to jak kupie teraz COINSy czy mam 100% szansy, że dostane drugie? :D

­

Jeżeli EA to wyłapie to dostaniesz drugie ostrzeżenie, które skutkuje usunięciem klubu. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź, ale chodzi mi: Czy jeśli mam już jedno to jak kupie teraz COINSy czy na 100% dostane drugie i zresetują mi klub czy to jest tak, że mogę kolejne dostać np. za 5 razem kupna? :D

­

No to różnie może być ja kupiłem dwa razy i nie mam ostrzeżenia, kolega raz kupił i od razu dostał.

Opublikowano

@patrykliz Najlepiej jest robić tak: Chcesz kupić np. 1 mln wystaw jakiegoś IF który kosztuje 50k, kupujesz 100k wystaw IF o wartości 10k np. Mniejsza szansa na wykrycie jest, ale jednak jest. Ja też ostrzeżenie dostałem, a nie chcę usunięcia klubu :/

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Wczoraj kupiłem coinsy ale dogadałem się z sprzedawcą i zrobiliśmy tak, że ja wystawiłem Neymara za 500k + doliczyłem tyle ile kupiłem, czyli 600k - czyli wystawiłem Neymara za 1,1 mln -  Zgodził się i na razie nic :D­

Opublikowano

A ja bym Ci zaproponowal inny pomysl. Jesli juz masz potrzebe kupna coinsow to je kup ale utworz wczesniej nowe konto w ps3 i psn. Sprzedaj wszystkich zawodnikow z poprzedniego konta i caly hajs wyslij na drugie konto :)

Opublikowano

wiem że we wcześniejszych fifach była opcja zamiany, tj, można było zaproponować jakieś zawodnika za innego. Ale nie wiem czy w 15 jest jeszcze taka opcja. Jeśli tak, można by zamieniać np. neymara za jakiegoś złotego leszcza.

Opublikowano

wiem że we wcześniejszych fifach była opcja zamiany, tj, można było zaproponować jakieś zawodnika za innego. Ale nie wiem czy w 15 jest jeszcze taka opcja. Jeśli tak, można by zamieniać np. neymara za jakiegoś złotego leszcza.

O to chodzi, że usunęli tą opcje.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...