Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;/

kuziu111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy jestem w grze to po jakiś 10-15 minutach wyskakuje mi ERROR i tam jest napisane że hak jest wykryty. Ale ja nie gram na hakach i nawet go nie włączałem. I to jest mój problem. Za pomoc będzie 5 i +.

Opublikowano

Mam taki problem, że gdy jestem w grze to po jakiś 10-15 minutach wyskakuje mi ERROR i tam jest napisane że hak jest wykryty. Ale ja nie gram na hakach i nawet go nie włączałem. I to jest mój problem. Za pomoc będzie 5 i +.

Też tak miałem, przeinstalowałem od razu wr i już nie miałem takich komunikatów.. :)

To najprostszy sposób i mi zadziałał.. więc spróbuj ;)

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

1.Włączasz grę [bez haków] i gdy się wszystko załaduje pokazuje ci się Hack Detected ?

-Problem jest w tym że HS wykrywa jakiś problem jako cheata, więc trzeba zrobić tak ctrl+alt+delete->procesy->RocketDock (w większości przypadków) wyłącz proces i teraz powinno być wszystko dobrze. Gdyby i to zawiodło zajrzyj tutaj: http://www.mpcforum....showtopic=35210 jest tu wiele rozwiązań dla tego problemu. Ewentualnie jeśli posiadasz system Windows Xp to zainstaluj sp3 (service pack 3), jeśli oczywiście go nie masz

poczytaj :)

może ci pomoże :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...