Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Promo serwera Azuris.eu

Pheter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze mówiąc ten serwer to syf. Exp wgl nie jest tam dopasowany pod medium/easy ^^ Nwm jak w takim tepie ludzie wbili maxa ale dobra.. mniejsza.

Sporo ludzi na WH czy też NH... a przy takiej ilości osób bardzo to widać... ^^ Dobiłem tam z tego co pamiętam 140 lv i mi się odechciało,

Opublikowano

Szczerze mówiąc ten serwer to syf. Exp wgl nie jest tam dopasowany pod medium/easy ^^ Nwm jak w takim tepie ludzie wbili maxa ale dobra.. mniejsza.

Sporo ludzi na WH czy też NH... a przy takiej ilości osób bardzo to widać... ^^ Dobiłem tam z tego co pamiętam 140 lv i mi się odechciało,

Rozumiem Twój bulwers odnośnie tego serwera i panującej na nim polityki lecz mogłeś się tym podzielić pod prezentacją serwera a nie tutaj :) Bardziej interesowała by mnie Twoja opinia na temat filmu (co zmienić itp...) 

Pozdrawiam

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Rozumiem Twój bulwers odnośnie tego serwera i panującej na nim polityki lecz mogłeś się tym podzielić pod prezentacją serwera a nie tutaj :) Bardziej interesowała by mnie Twoja opinia na temat filmu (co zmienić itp...) 

Pozdrawiam

Film świetny jak zawsze :) Subskrybuję cb i oglądam twoje filmiki :)

Niestety pod prezkami nie piszę bo za przeproszeniem jakiś debil wymyślił tematy publikacji od 50 postów xD A ja jestem takim leniem ze nie chce mi sie tego nabijac :P

Opublikowano

Film świetny jak zawsze :) Subskrybuję cb i oglądam twoje filmiki :)

Niestety pod prezkami nie piszę bo za przeproszeniem jakiś debil wymyślił tematy publikacji od 50 postów xD A ja jestem takim leniem ze nie chce mi sie tego nabijac :P

Dzięki c:

Wybacz nie zauważyłem, że nie masz 50 postów :s 

PzKVkWh.png

Opublikowano

''to co spotka was na azuris, bicie mobów, ulepszanie itp.''

No nie gadajcie, ogólnie to pierdolenie o duperelach. No nie spodobało mi się. Żywiej gadajcie a nie tak jakbyście z kartki czytali, ale w miarę poprawności językowej.

Opublikowano

''to co spotka was na azuris, bicie mobów, ulepszanie itp.''

No nie gadajcie, ogólnie to pierdolenie o duperelach. No nie spodobało mi się. Żywiej gadajcie a nie tak jakbyście z kartki czytali, ale w miarę poprawności językowej.

Ty może wiesz o co się rozchodzi lecz tam gdzie ten film trafi to połowo ludzi nie będzie maiła zielonego pojęcia o tej grze. Rozumiem, każdy ma inny gust a co do "żywiej gadajcie.." chodziło o stworzenie i utrzymanie klimatu.

PzKVkWh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...