Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Rengar combo

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie robić combo na Rengarze ?  Chodzi mi o to One Shot xD

Dawać szybko, bo gierka się zaczyna.

O, możecie jeszcze build podać.

Dzięki.

Opublikowano

Hydra,LW,Youmu,Infinity,laczki na cdr albo mobilność,ostatni item sytuacyjny.Banshe,MOM,Omen GA czy coś.

Co do tego combo,to ten filmik chyba wszystko Ci wyjaśni :P

https://www.youtube.com/watch?v=mrI_gldHT3Y

Proszę, tylko nie sytuacyjny...

/Temat

Polecam build NinFang'a, jest świetny. Aczkolwiek! Sam testowałem miliony buildów na Rengara i dzisiaj wytesowałem kolejny.

Mój build na one-shot prezentuje się następująco: zaczynasz long sword i 3 potki (tak dziwnie wiem, ale spróbuj), następnie z tego składasz brutalizera.

Gdy będziesz już go miał, budujesz szybkiego LW, a następnie brutalizera ulepszasz do youmuu ghostblade. Kupujesz następnego brutalizera.

Tutaj jest już kwestia wyboru. Możesz kupić albo zwykłe buty, albo mobility (piątki - żółte). Polecam jeszcze po tych butach zaopatrzyć się w kostur za 800g.

Da Ci to dosyć dużo LS. Następnie składasz czarny tasak i kolejnego brutalizera (tak jak NinFang). Z kostura ulepszasz od razu do hydry, a brutalizera sprzedajesz i kupujesz IE.

Świetny build na prawdę polecam! Jak narazie 2 gierki i 2 carry z tym buildem. W 15 minucie miałem Morganę na 2 ciosy (kryty z Youmuu).

Opublikowano

Nie jestem pewna, jednakże wydaje mi się, że ta budowa jest odpowiednia.
qjca9i.jpg

• Mercury's Treads - Homeguard
  • Ravenous Hydra 
  • Randuin's Omen
  • Spirit Visage 
  • Trinity Force 
  • Bonetooth Necklace (Yellow) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...