Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki vps i skrypt do drophacka

Sharo1916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Serdecznie użytkowników forum mpc proszę o pomoc.

Szukam vpsa którego polecicie?? (wyczytałem w internecie, że nie które łatwo jest namierzyć i można dostać bana a nie które nie)

Potrzebny mi skrypt a nie mam pojęcia skąd go ściągnąć, albo gdzie kupić wiem że jest zakaz handlu na forum dlatego proszę o wyrozumiałość.

Opublikowano

Szukam vpsa którego polecicie?? (wyczytałem w internecie, że nie które łatwo jest namierzyć i można dostać bana a nie które nie)

Potrzebny mi skrypt a nie mam pojęcia skąd go ściągnąć, albo gdzie kupić wiem że jest zakaz handlu na forum dlatego proszę o wyrozumiałość

Nikt zdrowy na umysle Ci nie pomoze, cheatuj sobie do woli ale nie niszcz gry innym. Pozdro

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Hmmm a to drophack działa ? xD Jak testowałem kilka miesięcy temu i nie działało ;) Pewnie dalej nie działa.

rias_gremory_signature_by_darkade22-d7cu9xi.png
Opublikowano

Hmmm a to drophack działa ? xD Jak testowałem kilka miesięcy temu i nie działało ;) Pewnie dalej nie działa.

Wiekszosc serwerow ma odciete lacze z serwerami rito ale sa wyjatki  ^_^

G3m.pl + odpowiedni VPS, poszukaj na http://lowendbox.com/

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Potrzebny mi skrypt a nie mam pojęcia skąd go ściągnąć, albo gdzie kupić wiem że jest zakaz handlu na forum dlatego proszę o wyrozumiałość.

Dlatego też zaraz moderator pewnie zamknie ten temat, bo ktoś poda link/cynk. Takie rzeczy to google, ew. na privie a nie na forum publicznie.

Opublikowano

Dlatego też zaraz moderator pewnie zamknie ten temat, bo ktoś poda link/cynk. Takie rzeczy to google, ew. na privie a nie na forum publicznie.

Nikt mi nie podał żadnego linku na priv dostałem to co chciałem czyli link do vps dziękuje pozdrawiam można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...