Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dostałem ban na 2 tygodnie za używanie zoom Hack . I chciałbym was przestrzec że Riot ma już jakiś sposób na sprawdzanie takich rzeczy .

I czy może mi ktoś podesłać jakiegoś zoom hack Jako osobny program to chyba ciężej  wykryć ( taki żeby bugsplat się nie pokazywał po włączeniu ) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Nie ma bezbiecznego zom hacka na ten moment, riot grzebał w ustawieniach kamery podczas wprowadzania nowego trybu i coś zauważyli :) 

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

PODOBNO już w updadzie sharpa na ten patch zoomhack został naprawiony, ale te kurwiaki pewnie wszystko powiedzą, by jak najwięcej osób używało Sharpa. Dziwne, że na NA nie mam bana, choć też cały czas gram na zoomhacku, a na wescie ban na 2 tygodnie.

Opublikowano

Na bolu zoom Hack raz działa raz nie dlatego to teraz używałem innego zoom hacka którego wklejało się w folder z grą .

Jak komuś działa i bana nie dostał  to może link do pobrania wysłać ( z nowym zoom Hackie ) jak jest już jakiś . 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...