Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] LoL Chat ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzę, że już nawet tego nie można użyć, no więc kto jeszcze dostał bana, za używanie LoL Chat na Androida? Bana dostałem do 10 Marca, coś patrze wczoraj przed włączeniem Lol chatu, ze bany za to są itd a myśle sobie, że za takie coś bana nie dadzą a tu j*b...

Opublikowano

To jest już jakaś parodia z tymi banami ... A ja właśnie wczoraj patrze jakiś komunikat, że RIOT banuje za to itd, patrze dziś rano jak chciałem pograć, że bana mi dali... śmieszne, że za chat na androida wpierdalają bany.

Opublikowano

To jest już jakaś parodia z tymi banami ... A ja właśnie wczoraj patrze jakiś komunikat, że RIOT banuje za to itd, patrze dziś rano jak chciałem pograć, że bana mi dali... śmieszne, że za chat na androida wpierdalają bany.

W regulaminie coś było i mi wspominali, że przekierowanie ich chatu czy też emulowanie jest zabronione. Powinieneś o tym wiedzieć. :) Tak czy siak, ja wiem, że juz LES'a, ani Android Chatu nie tykam.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałem perma, początkowo myślałem, że to za BoLa, którego trochę używałem ponad pół roku temu... xD

na to konto zarax xan czy cos takiego co gralismy 1v1? perm za chat andorida? xD

Hello there.

Opublikowano

A teraz k***y z riotu nie banuja raptem za Lol Chata... Korzystam razem z kolega juz od 2 miechow i nie ma bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...