Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Let's play Last Chaos GN02. Pomocy! Ustawienia jakości w SV...

Sebcio_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przedstawiam wam pierwszy let's play z LC GN02. Ale ta jakość.. :( Więc tak. Zrobiłem krótkie intro w w/w programie i pomyślałem żeby spróbować obrobić cały film (zazwyczaj robie to w Camasti). No i tu jest problem bo intro wyszło mi w dość dobrej jakości ale cała reszta jest tragiczna. I mam pytanie do was czy to złe ustawienia SV czy coś innego.

Tu macie film.

http://youtu.be/4VaeR_uEtFQ

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Jakość tragiczna, a po za tym filmik... nudny. Niestety, nagrywanie let's play z takich gier nigdy nie będzie ciekawe (moim zdaniem), ponieważ no co się tutaj robi? Expi, bije potworki... 

Opublikowano

Cel tego filmiku był prosty. To miało być bardziej coś w formie poradnika niż takiego zwykłego let's play. Ty jako staly gracz LC mozesz to uznać za nudne ale dużo nowych graczy może sie zaciekawić ;)

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Cel tego filmiku był prosty. To miało być bardziej coś w formie poradnika niż takiego zwykłego let's play. Ty jako staly gracz LC mozesz to uznać za nudne ale dużo nowych graczy może sie zaciekawić ;)

W takim razie lepiej weź się za nagrywanie poradników. Jeden odcinek - zapoznanie z lokacjami, drugi odcinek - np. zapoznanie ze skillami poszczególnych klas i omówieniem ich. 

Przyznam rację @Karyvlea że let's play z LCka jest nudny. Więcej osób to obejrzy w formie poradnika, który zawsze możesz na forum globala zaprezentować niż jako let's play.

A jeśli jakoś ma być tragiczna to lepiej nie nagrywaj bo to nie ma sensu. Nikt nie będzie oglądał czegoś co TRZEBA oglądać jeśli wszystko jest rozmazane.

­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem, jak udało Ci się stworzyć taką jakość w SV. :v Na tym filmiku prawie nic nie widać, więc ciężko go ocenić. Radziłabym Ci przed wrzucaniem nagrań na YT oglądać je sobie na komputerze (już po całkowitej obróbce). 

Opublikowano

Ale ja to oglądałem ;) wrzuciłem bo chciałem zapytać co popsułem w SV ;) zrobie chyba tak jak mówicie i nagram to jako poradnik w lepszej jakości przez camastie :)

W takim razie lepiej weź się za nagrywanie poradników. Jeden odcinek - zapoznanie z lokacjami, drugi odcinek - np. zapoznanie ze skillami poszczególnych klas i omówieniem ich.

Przyznam rację @Karyvlea że let's play z LCka jest nudny. Więcej osób to obejrzy w formie poradnika, który zawsze możesz na forum globala zaprezentować niż jako let's play.

A jeśli jakoś ma być tragiczna to lepiej nie nagrywaj bo to nie ma sensu. Nikt nie będzie oglądał czegoś co TRZEBA oglądać jeśli wszystko jest rozmazane.

­

W kwesti tej jakości to jak najbardziej nie bedzie az taka tylko chciale zapytac co źle ustawiłem ;)

Następny odcinek nagram przez Camastie i bedzie dobrze ;)

73383320936140824091.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...