Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF3 multi spadki FPS

kvmill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu mam problem z utrudnioną grą na serwerach, głównie chodzi o to zacięcia i klatkowanie gry, no i z tego co sprawdziłem to są to spadki FPS'ów, tylko teraz co mogę zrobić żeby podbić trochę FPS'ów i pozbyć się tego problemu.

Intel Core i5-2430M CPU 2.40GHz

5,98 GB RAMu

AMD Radeon HD 6850M

Win 7 Home Premium 64-bitowy

Może coś ze sterownikami do karty graficznej ?

Opublikowano

Na jakich ustawieniach grasz? Może laptop Ci się grzeje (na 80% jak to laptopy), pewnie masz lapka zabrudzonego kurzem. Pousuwaj niepotrzebne programy, zeskanuj, zbadaj temperatury, zdefragmentuj dyski

Opublikowano

No w sumie laptop ma już jakieś dobre 3,5 roku, ale pamiętam że jeszcze jakieś niecałe 2 lata temu jak grałem w BF3 to wszystko dobrze śmigało, teraz nie ma różnicy czy gram na niskich, średnich czy wysokich czy ultra, ciągle co jakiś czas jest spadek FPS'ów, poza tym wszystko okej. Poza tym inne gry działają bez problemów.

Opublikowano

Format to jedyne wyjście. Możesz jeszcze ponownie zainstalować grę przed formatem. Sadzę, że to to i tak wina słabego laptopa, ale zawsze warto próbować. Pokaż jeszcze temperatury podzespołów. (Najlepiej zdjęcie)

8902314106109971000808.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...