Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bets with Kubenz!

Kubenz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie jak bys jakiekolwiek dowody dal tego pomnozenia 100x.

Bo tez moge sobie pisac ze z 20 centow zarobiłem sobie na 3 BMW ale co mi to da?

Powodzenia.  :ninja:

Opublikowano

Fajnie jak bys jakiekolwiek dowody dal tego pomnozenia 100x.

Bo tez moge sobie pisac ze z 20 centow zarobiłem sobie na 3 BMW ale co mi to da?

Powodzenia.  :ninja:

Dowodów nie mam nawet jak przedstawić, bo po prostu się nie da. Jako dowód jedynie może posłużyć moje eq, na którym jest miedzy innymi butterfly rzeź warty 300 euro B)

Wczoraj 9/10 trafnych analiz. Nie wszedł tylko mecz zakończony 16:13 na korzyść eLevate, ale był to mecz nocny więc mam nadzieję, że nikt za dużo nie stracił.

Za około godzinę pojawią się kolejne analizy. Pozdrawiam

Opublikowano

­Wklej historię betów ;)

+ pokaż największe wygrane.

historia nie jest aż taka ważna bo często daję na drużyny z małymi % które rzadko wygrywają. Ważniejsze jest dobre dobieranie stawek.

A największa wygrana to jest na zdjęciu w tle. Na LGB bodajże z 30% grało vs TSM. Wygrałem wtedy 250$. Poza tym to kilka razy ~150$ :)

Opublikowano

Bez screena to też mogę pisać, że wygrywam na każdym meczu 200$. Wiesz o co mi chodzi. Chwalisz się dobrymi wynikami nie przedstawiając żadnych dowodów. ­

784091427630431250239.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...