Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teleporty / Lagi ? **j wie co jest grane...

cake1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, potrzebuje waszej pomocy, mam taki problem: Załączam gre, wchodze na obojetnie jaki serwer i po 2-10 sec teleporty mam ! cofa mnie do tyłu, nie załącza zoma itd... A także mam taki sam problem w 1.6... Akurat posiadam tylko owe gry. Dodam że komputer jest po formacie wszystko zainstalowane itd. Internet wystarcza mi na te gry / 10mb. Co do sprzętu: 4x4.3ghz / 8gb ram / grafa gtx 550ti. Próbowałem odinstalowywaniem czyszczeniem dosłownie wszystkiego i nic... Skoczyła żyła strzeliłem formata i ZOONK dalej to samo... Akcja dzieje się dopiero od 2dni. Za każda pomoc będę wdzięczny. 

Opublikowano

Tutaj problem tkwi w Twoim połączeniu. Jeżeli korzystasz z łącza bezprzewodowego, to sprawdź czy router się nie przegrzewa, czy nie tracisz pakietów. Zobacz też jaki masz ping w grze.

sprawdź jaki masz rate w konsoli. Pamiętaj, że musi być 128000

z tym bym polemizował. Wszystko zależy od tego na jakim serwerze gra. Jeżeli zwykły mm turniejowy czy uproszczony rozgrywany na 64tick, to nie ma sensu ustawiać takiej wartości. Chyba, że się grywa na serwerach 128tick, to wtedy inna bajka. Ja osobiście korzystam z 2cfg pod 64 i 128tick :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...