Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 SG.

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy opłaca sie iśc na metka sg ? 

Czy jak bede chciał tam sprzedać postke np 75 lvl z eq +9 5b skille p to ile by była warta na zł ? 

Jak się tam czyta ku ? szybciej czy wolniej do do PL'a ? 

szybciej sie wbija lvl niz na plu ? 

Co lepsze PL czy SG ?

+ bedą

Opublikowano

No i czemu koledze kłamiecie...

Czy opłaca sie iśc na metka sg? Moim zdaniem nie.
Czy jak bede chciał tam sprzedać postke np 75 lvl z eq +9 5b skille p to ile by była warta na zł? Ile warta jest to nie wiem, wiem tylko, że istnieje specjalny dział na forum dot. sprzedaży kont.
Jak się tam czyta ku ? szybciej czy wolniej do do PL'a? Prawdopodobnie tak samo lub trochę większa szansa (nie wiem do końca).
szybciej sie wbija lvl niz na plu? O wiele szybciej. Jak się postarasz to wbicie 50 lv zajmie ci 2-3 dni.
Co lepsze PL czy SG? PL. Dlaczego? Bo drop jest niższy dzięki czemu przedmioty są więcej warte, a szansa ulepszenia jest wyższa niż na sg, dzięki czemu przedmioty +9 są tańsze. Na Sg wszystko kosztuje grosze: kamole, medale, przedmioty biologa, riby, fmsy. Czasem niektórzy wyrzucają te przedmioty na ziemię gdyż nie chce im się tego sprzedawać. Dodatkowo na PL'u jest o wiele większa satysfakcja z wbitego levelu. Na Sg czułem się jakbym grał na privie.
Opublikowano

No i czemu koledze kłamiecie...

Czy opłaca sie iśc na metka sg? Moim zdaniem nie.
Czy jak bede chciał tam sprzedać postke np 75 lvl z eq +9 5b skille p to ile by była warta na zł? Ile warta jest to nie wiem, wiem tylko, że istnieje specjalny dział na forum dot. sprzedaży kont.
Jak się tam czyta ku ? szybciej czy wolniej do do PL'a? Prawdopodobnie tak samo lub trochę większa szansa (nie wiem do końca).
szybciej sie wbija lvl niz na plu? O wiele szybciej. Jak się postarasz to wbicie 50 lv zajmie ci 2-3 dni.
Co lepsze PL czy SG? PL. Dlaczego? Bo drop jest niższy dzięki czemu przedmioty są więcej warte, a szansa ulepszenia jest wyższa niż na sg, dzięki czemu przedmioty +9 są tańsze. Na Sg wszystko kosztuje grosze: kamole, medale, przedmioty biologa, riby, fmsy. Czasem niektórzy wyrzucają te przedmioty na ziemię gdyż nie chce im się tego sprzedawać. Dodatkowo na PL'u jest o wiele większa satysfakcja z wbitego levelu. Na Sg czułem się jakbym grał na privie.

Istnieje dział do sprzedaży postaci ale za yang w grze, a za €,$ i pln ścigają.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Osobiście poleciłbym SG, ludzi jest sporo, po kilka eventów w tygodniu (Mają kalendarz, a większość eventów jest regularna), questy są bardziej opłacalne, raty są lepsze = Nie trzeba siedzieć miesiącami żeby wbić jakiś fajny lvl, denerwuje (Denerwował, bo na SG grałem około pół roku temu) mnie fakt, że ciężko było rywalizować z np. Niemcami, którzy wydają niebotyczne sumy na IS, w związku z czym mają full eq+9, 5b, itp... Do tego regulamin jest surowszy, praktycznie nie ma ludzi, którzy by ksuli... Polaków też jest sporo. KU czyta się tak samo, czyli 55 do G, co 24h, aczkolwiek "śmieciowe" KU można sprzedawać u handlarki za 70 lub 80k (Chyba, nie pamiętam), Pakiet premium (Monetka, Exp, Rękawica itp.) Na 5dni na start. Handel za Prawdziwe pieniądze jest nielegalny z tego co pamiętam. Client jest po polsku, i to chyba tyle. Więc krótkim podsumowaniem, ja bym grał na SG, jakoś lepiej mi się tam grało, nie za trudno, nie za łatwo.. Pozdrawiam :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...