Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autosurfa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje napisać aplikacje klient-serwer. Chce napisać serwer w PHP opierając go o bazę NOSQL, a klienta w autoit.

Chciał bym aby w kliencie była możliwość logowania, które w celu sprawdzenia zostało by zapytanie do serwera. Chciał bym wysyłać dane za pomocą. www.domena.pl/?q=logowanie&login=name&haslo=pass

Chciał bym oprzeć aplikację o taki sposób działania. Mógł by ktoś mi powiedzieć, pokierować czego powinienem użyć?

Chciał bym, avy aplikacja przemieszczała się pomiędzy zakładkami na stronie która zostanie wysłana w taki sposób jak podałem wcześniej. Potrzebuje zrobić aplikacje która przypominała by autosurfa.

Po zalogowaniu chciał bym, otworzyły się dwa okienka przeglądarki, na których na przemian otwierały by się sytony.

Opublikowano

to w czym problem ?? dokumentacje masz, tutoriale masz, zacznij się uczyć czegokolwiek i pisać program a nie licz że ktoś napisze 

jak na razie nie widzę nawet linijki kodu do czegokolwiek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Mam narazie qui, mógł by ktoś mi wyjaśnić jak wysłać te dane do serwera?

#include <GUIConstantsEx.au3>

GUICreate("Autosurf", 200, 120)

$button_1 = GUICtrlCreateButton("Przy&cisk", 20, 80, 160, 20)
$input_1 = GUICtrlCreateInput("Login", 20, 20, 160, 20)
$input_2 = GUICtrlCreateInput("Hasło", 20, 50, 160, 20)

GUISetState()

Do
Until GUIGetMsg()=$GUI_EVENT_CLOSE
Opublikowano

A jeszcze jedno pytanko mi się nasuneło. Czy jes możlowość zmiany nagłówka "User-Agent" w bibliotece IE.au3, że będzie on wskazywał np że używam Mozilli albo innej przegląądaraki a nie IE?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...