Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop za 1500 zł

Nedesf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś laptopa za 1500zł, który pozwoli mi na granie w tytuły typu Far Cry 3 (chociaż na minimalnych). Czy to możliwe? Jeśli tak proszę o podrzucenie linka, nie chcę żadnych laptopów na części. Jeśli to nie możliwe, to ile muszę wydać na laptopa do średnich tytułów (pod względem wymagań oczywiście)?

Opublikowano

Możesz dorzucić do ASUSA R510LN z i3 ulv i GT840 - tutaj sporo lepsza karta graficzna, spokojnie pograsz w najnowsze gierki. Spójrz sobie na kody rabatowe (sygnatura).

KODY RABATOWE - morele.net:

1) Mysz bezprzewodowa za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: APXGVTSOPV

2) Usługa montażu SSD / wymiany HDD na SSD za 1zł: KLIK + WYSYŁKA GRATIS // KOD: 2HESDG6JRP

Aby kody zadziałały trzeba dodać do koszyka laptopa za co najmniej 1500 zł i podany model myszy / usługę montażu SSD. Kody są wielokrotnego użytku - można przekazać dalej.

Opublikowano

W tej cenie najwydajniejsze Packardbell podnosić mozesz w nieskonczonosć :P

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Pamietaj ze najlepiej przez internet wtedy jak cso 14 dniowy zwrot jak by nie pasowało.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...