Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde mam problem bo chciałbym wymyślić sobie jakiś fajny nick do gier miałem teraz dość długo dejko

lecz ten nick mi się znudził i teraz tak siedzę i nie moge wymyślić nowego nicku xD jakiś link do poradnika

albo podsuniecie mi jakiś pomysł na jakiej podstawie wymyślić nick?

Opublikowano

Ku*wa to juz nawet na wymyslenie nicku istnieja poradniki? Moze da mi ktos link do poradnika jak sie wys*ac? Tylko szybko bo zostala mi ostatnia para majtek!

Niby drobnostka wymyslec nick ale mnie to przeraza ze w tak blachych sprawach jak nadanie sobie ksywki, od ktorej nie zalezy nic ktos prosi o pomoc! Czy wasze mozgi juz umarly?!

Pomysl o twoich cechach, uloz sobie  jakis w miare spojny ciag wyrazow, nawet jak wymyslisz Goordhenaldion czy ashflisd to bedzie twoj nick, i nikogo nie bedzie obchodzilo, co on znaczy. Grasz dla przyjemnosci/coraz lepszych osiagniec czy dla jakiegos nicku?

sygna.png

Opublikowano

Zgadzam się z Yoshiaki, chociaż dawno temu tez miałem małe problemy z wymyśleniem czegokolwiek co by mi się spodobało xD

Najlepszy nick to taki wymyślony przez siebie samego a kombinacji jest naprawdę mnóstwo. Litery z twojego imienia + nazwiska. Już można w miarę fajny nick uzyskać. Jakaś stara ksywka ze szkoły.. hmmm. Odrobina kreatywności, sam *przyjdzie*

Powodzenia :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...