Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot na dropku

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , mam do Was pytanie , czy jezeli bede jakiegos bota uzywal na dropku itd to najwyzej tylko na to konto moge dostac bana na ktorym uzywalem go? bo boje sie ze jak bede gral na bocie na dropku to mi zbanuja tez glowne konto (na glownym nie chce zadnego bota uzywac).

Opublikowano

Jak już, to dostaniesz bana tylko na dropka, jeżeli tam używasz bota. :P Rzadko banują wszystkie konta. Istnieje takie prawdopodobieństwo, ale to jakbyś bocił na np. 10 kontach na raz, to banują konta po IP, wiem z doświadczenia. :P

Opublikowano

Jeśli dropisz sobie na dropku na bocie to dostajesz bana na zakres IP (wszystkie konta powiązane z twoją osobą)  <3 Czyli na swoją główną postać ,na swojego buffa ,postać pvp itd  :P

@Zarax

W tym samym czasie :D

Opublikowano

Jeśli dropisz sobie na dropku na bocie to dostajesz bana na zakres IP (wszystkie konta powiązane z twoją osobą)  <3 Czyli na swoją główną postać ,na swojego buffa ,postać pvp itd  :P

@Zarax

W tym samym czasie :D

To nieprawda. :x Bana dostanie na wszystkie konta z 1 e-maila. Po IP rzadko banują.

Opublikowano

Ok , jeszcze jedno pytanko mam bo nie chce juz zakladac nowego tematu , czy jezeli bym uzywal bota tylko na to zeby przyciagalo mooby jak pele to jest to wykrywalne? czy jak gm zapyta czemu potwory biegna do mnie i powiem ze mam pele to wszystko ok bedzie? :D

Opublikowano

Ok , jeszcze jedno pytanko mam bo nie chce juz zakladac nowego tematu , czy jezeli bym uzywal bota tylko na to zeby przyciagalo mooby jak pele to jest to wykrywalne? czy jak gm zapyta czemu potwory biegna do mnie i powiem ze mam pele to wszystko ok bedzie? :D

Jeżeli nie popatrzy na logi to będzie ok.

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...