Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]SMITE SESON 2 - Zapowiedź serii (Odcinek 1)

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

''Trzymajcie się dobrzy ludzie'' - wzajemnie! 

Powodzenia prowadzeniu serii, pierwszy raz widzę kogoś z pozytywną energią kto nagrywam smite i jest polakiem, bardzo chętnie będę oglądać. :)

Opublikowano

No, no. :P Ciekawa jestem jak Ci to wyjdzie. Powodzenia. ;)

Przyznam szczerze, że sam jestem ciekaw jak mi to wyjdzie :) Pierwszy raz robię podlotki do nagrywania i relacjonowania jakiejkolwiek gry :)

''Trzymajcie się dobrzy ludzie'' - wzajemnie! 

Powodzenia prowadzeniu serii, pierwszy raz widzę kogoś z pozytywną energią kto nagrywam smite i jest polakiem, bardzo chętnie będę oglądać. :)

Dziękuję dobry człowieku ;-) Cieszy mnie, że zauważasz w zamieszczonym filmiku zaangażowanie i pozytywną energię :) Bardzo sobie to cenie i zapraszam oczywiście do oglądania odcinków :D

Opublikowano

Widać w tobie żywiołowość, chęci do nagrywania gry. W dodatku jesteś polakiem. :)))

Subskrypcja zaraz poleci, bo jestem ciekaw dalszych materiałów!

Opublikowano

Masz szanse na zostanie kimś ;d

W jakim sensie konkretnie? Mam zamiar być od początku do końca sobą :)

Bardzo fajne na pewno będę oglądał :)

Cieszy mnie to :) Póki co jakość mikrofonu nie jest najwyższa ale w przyszłości inwestować będę w lepszy sprzęt :)

Chętnie zagram duo :)

Serdecznie zapraszam :D We dwoje zawsze raźniej się nagrywa, a szczerze bardziej taką metodę preferuję :D

Widać w tobie żywiołowość, chęci do nagrywania gry. W dodatku jesteś polakiem. :)))

Subskrypcja zaraz poleci, bo jestem ciekaw dalszych materiałów!

Mam nadzieję, że zaciekawi Ciebie jak i resztę to co mam do zaoferowania. Podchodzę do tematu dość poważnie, ale od razu uprzedzam nie mam zamiaru niczego ciąć, przerabiać etc. bo pomyłki, zająknięcia, przekleństwa i emocje to rzeczy ludzkie a wszystko co mam mieć do zaoferowania ma być prawdziwe a nie sztuczne :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...