Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Testera/GM'A - Hamachi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam 2 osób do składu, tworze serwer hamachi dla for fanu. 

1. - Szukam osoby która poświęca dużo czasu, testuje różne rzeczy[TESTER]

2. - Szukam GM'a, chciałbym żeby ta osoba umiała Edytować handlarzy i różne pierdoły żeby ogarniała bo w 2 zawsze raźniej.

Ps.

Tester również dostaje GM'a dla ułatwienia sprawdzania czego kolwiek, po wszystkim GM zostanie już na zawsze, nie mam zamiaru mu go odbierać.

Oferuje,

Dorby klimat

Mile spędzony czas

Oczekuje,

W miare dojrzalosci, wiedzy o metinie( nie obchodzi mnie czy grasz 7 lat) mozesz grac wedle mnie wiek nawet

Odpowiadam tylko i wyłącznie na GG:

52499309

lub sieci hamachi ( astral - 1 az do astral 5 ) hasla: 123456

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stary temat prosilbym o zamkniecie ten jest nowy i ten chce zeby zostal dopoki nie znajde odpowiedzialnej osoby/osob

1234.jpg

Opublikowano

Oj kolego wydaje mi sie ze mało kto ma czas na zabawę na takich serwerach każdy jak już robi na poważnie dlatego wątpię zeby ktoś sie zadeklarował ale życzę powodzenia ładnie i estetycznie napisane ;)

Opublikowano

Oj kolego wydaje mi sie ze mało kto ma czas na zabawę na takich serwerach każdy jak już robi na poważnie dlatego wątpię zeby ktoś sie zadeklarował ale życzę powodzenia ładnie i estetycznie napisane ;)

Zdzwil byś się. Ogólnie odnośnie tematu na gg napisało do mnie 6 osób + 4 na mpcforum, ale wiekszosc z nich to wie nawet 1/4 tego co wiem ja.

Narazie pracuję z jedną porządną osobą+ kilka takich wiesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...