Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zbugownay league sharp problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzilem w opcje zeby wylaczyc zoomhacka bo bany leca :/ więc wylączylem ale przypadkowo klikłem aktualizacja czyli unkown teraz bo mam buga i zaaktualizowalo sie i jest napisane ze ta wersja nie obsluguje league of legends jest napisane hash: i dziwne numerki np. hash: 5767284891. Nie dziala mi league sharp :( .  Jesli reinstaluje to automatyczna aktualizacja zamykam ale wlaczam znow skrypty i pisze ze ta wersja nie obsluguje lola... pomozcie

Opublikowano

Wchodzilem w opcje zeby wylaczyc zoomhacka bo bany leca :/ więc wylączylem ale przypadkowo klikłem aktualizacja czyli unkown teraz bo mam buga i zaaktualizowalo sie i jest napisane ze ta wersja nie obsluguje league of legends jest napisane hash: i dziwne numerki np. hash: 5767284891. Nie dziala mi league sharp :( .  Jesli reinstaluje to automatyczna aktualizacja zamykam ale wlaczam znow skrypty i pisze ze ta wersja nie obsluguje lola... pomozcie

Umiesz czytać ? "ta wersja nie obsługuje lola" poczekaj na update...

Opublikowano

Umiesz czytać ? "ta wersja nie obsługuje lola" poczekaj na update...

To wszyscy ludzie mają? bo ja nie wiem czy mam problem i coś robić czy po prostu poczekać? a jeśli poczekać to ile?

Opublikowano

To wszyscy ludzie mają? bo ja nie wiem czy mam problem i coś robić czy po prostu poczekać? a jeśli poczekać to ile?

ja pier*** poczekać to możesz nawet do końca życia.. nikt nie wie kiedy..

Opublikowano

L# nie jest zaktualizowany do patcha 5.4 dlatego nie działa.

Działa. Przeczytaj kod,a dowiesz się jak odpalić L# pod ten patch.

>noupdate nie działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...