Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zarobić na Dota2?

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Rzekomo na docie da sie zarobic. Mozecie mi powiedziec po mniej wiecej jakim czasie zaczyna sie zarabiac? Siedze 3-4h dziennie. Chce zarobic na cs go lecz 25 marca juz bd mial kase. Wiec pytanie moje czy do tego czasu zarobie chociaz ze 3$?

Legenda
Opublikowano

Jeżeli trafisz się w +/- 1000 to zarobisz, ale to powodzenia. Jak chcesz zarabiać na grach to nie podstawie farta a skilla. Chodzi mi o boostowanie kont. Ja rekordowe konto sprzedałem na ebay'u za 200$ (5830mmr).

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Jeżeli trafisz się w +/- 1000 to zarobisz, ale to powodzenia. Jak chcesz zarabiać na grach to nie podstawie farta a skilla. Chodzi mi o boostowanie kont. Ja rekordowe konto sprzedałem na ebay'u za 200$ (5830mmr).

Naprawde? Naprzyklad jak dobije do powiedzmy ... 5.5k mmr to moge sprzedac za 100dolcow? :D

61093c6efb.png

Opublikowano

Teraz na docie (z dropu) zarobek gorzszy niż kiedyś (wprowadzili eventy i dużo itemów leciało) polecam obstawiać na dota2lounge :P

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Ale co obstawiac? Wytlumacz mi xD

Obstawiasz wydropione/kupione itemy w meczach. Jeśli dobrze obstawisz to dostajesz jakiś % ze swoich itemów. Im więcej % na Twoją drużynę tym mniejsza nagroda :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...