Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej próbować dropic eq z pż?

Huxmen321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rob misje na 1 lvl, ja kiedys dostalem branse na start z bonem 1k pz ;d

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

z nich najczęściej lecą Bambusowe Strzały, Pokrzywy i Białe wstęgi więc odpada. ;p

Nie mów hop.

Mi się tak buty przeszywane złotem z 2k pż udało z Nich wydropić.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Polecam na Best Maniakach, Best Żołnierzach. Mini boss'y M1. Ewentualnie robić początkową misje i liczyć na itemek z HP (ale to jest strasznie nużące)­

­

Opublikowano

Eq z HP lepiej kupić :) Dużo szybciej zarobisz na nie tradycyjnymi sposobami (nawet łowieniem) niż je wydropisz :P

Opublikowano

Najszybciej wg mnie konta 1lvl. Konto zakładasz pare minut, masz 4 postacie i jedziesz  :)

Opublikowano

To czy item poleci z bonem jest losowe + w zbrojce możesz mieć różne bony więc zanim trafisz hp to trochę minie :)

Opublikowano

Ja polecam m2 polanka (dzikusy)

"Żaden motherfucker nie podskoczy do Polaka"

"Na kolana padam tylko przed Bogiem, więc nie licz, że klękne na glebe przy tobie"

Opublikowano

dropienie itemkow to czysta loteria i w tej grze nie obowiazuja zadne ograniczenia ani warunki. jezeli twój lvl nie przekracza lvl moba masz zawsze szanse na wszystko. Dosłownie na wszystko. Poprostu trzeba tylko grac. Jezeli postwaisz sobie warunek ze do 10 lvl masz mieć naszyjnik z pz a go nie dropniesz to wtedy mozesz zrobic reset i cisnać jeszcze raz. tylko i wyłącznie przypadek o tym decyduje.

Opublikowano

Są różne opcje.

1) Dropić na małym poziomie postaci w m1, od piesków po zaprzysiężone.

2) Dropić w M2 na np.Dzikusach.

3) Bić wszelakie metiny.

4) Ewentualnie robić cały czas nowe postacie i te początkowe misje wykonywać na biżuterie na 1 poziom swojej postaci.

To tyle moich pomysłów jestem ostatnio mało twórczy lecz mam nadzieje że pomogłem.

Opublikowano

Na dzikusach w M2. ★

Przepraszam za brak polskich znakow w moich postach. Lecz posiadam angielskiego windowska i nie dam rady pisac z polskimi znakami.

Opublikowano

A ja polecam też m2, ale moby pokroju Gu-Ryung (Grubasy), czy Jak-To, więcej z tego zbrojek leci, ale biżuteria też... No i KK/KZZ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...