Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z działaniem AutoClickera

FireOnly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Mam problem odnosnie autoclickera. Otoz gdy chcialem se ustawic klikanie na pelerynke to jakby w oknie metina nie dzialal mi autoclicker. Poprostu normalnie dziala metin, poza oknem metina dziala normalnie. Za pierwszym razem udało mi sie jakos odpalic ale teaz nie działa nie wiem czemu. Prosze o pomoc.

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Bardzo długo nie mogłem się z tym uporać, w końcu poszperałem, pościągałem na takiego, który działał. Niestety nie jestem w stanie teraz podać jaki to był ;/

Poszukaj, w końcu znajdziesz takiego, który działa :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Wroce z treningu to dam edita czy działa :)

@Edit

To chyba chodzi bardziej o to ze mi te 2 aplikacje clicker i metin nie moga wspolpracowac . Pomoze ktos ?

Opublikowano

To jest tak jakby poprostu metin anulowal mi działanie tego clickera. na pulpicie zalozmy dziala ok, ale po wlaczeniu metka jakby sie robiło osobne okno ktore nie pozwala na dzialanie teog clickera i z tym nie wspolpracuje.

• 1 rok później...
Opublikowano

Jak tego Easy clickera połaczyć z metinem ?? chodzi mi o to aby zbierał moby z okolicy pele mam na 2 miejscu w panelu dolnym ?? Nwm czy potrzebne serwer mariner mt2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...