Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spadek fps po pathu

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie mam 60 do 40 fps, po dzisiejszej aktualizacji włączam sobie gierkę a tu stałe 17fps w porywach do 18, nie piszcie żebym wyłączył różne bajery itp bo podczas gry mam zawsze wszystko wyłączone, reset kompa nie pomógł, ktoś może coś na to zaradzic?

Opublikowano

A myślałem, że tylko ja cierpię na spadek fps po tym patchu. Rito chyba naprawdę mnie nie lubi. Poprzedni patch nie mogłem wejść co drugą grę, a teraz z kolei fps. Zagrałem dziś 2 mecze na stałych pięknych 20 fps... Super tylko, że przed patchem dochodziły na spokojnie na najniższych do 150...

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Też tak miałem. Okazało się, że włączyła mi się opcja anti-aliasing czy jakoś tak. Odznacz to i sprawdź ;)

Opublikowano

@up 

Okej spróbuje, dzięki za poradę :)

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Też tak miałem. Okazało się, że włączyła mi się opcja anti-aliasing czy jakoś tak. Odznacz to i sprawdź ;)

Antyaliasing nie powoduje szczególnych spadków fps nawet na kartach ze średniej półki ..

Opublikowano

Antyaliasing nie powoduje szczególnych spadków fps nawet na kartach ze średniej półki ..

Ja mając na najwyższych mam 100+ FPS a po włączeniu robi mi się stałe 30fps :D, ale właśnie po tym ptachu przedtem mając to włączone + vsync miałem stabilne 60 FPS

XPA9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...