Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zwiększenie prędkości ruchu

gapal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy w aionie jest coś, przez co mógłbym zwiększyć szybkość proszuania się mojej postaci? Zauważyłem, że niektóre postacie są szybsze (nie mają mounta i ja też nie mam tego spowolnienia po śmierci). Chodzi mi o coś za Kinah, bo nie chce PLN wydawać

Opublikowano

Butki, tytul, scrolle daja speeda, ale to wraz z wiekszym lvlem przyjdzie.Chyba, ze masz postac z wiekszym lvlem, ktora mozesz przerzucic sobie scrolle na speeda>No i chyba tytul byl za gpki dostepny...

Nie czaruj.

Opublikowano

Mam 16 lvl i nie chce wydawać kasy na ta grę. Te scroll to skąd wziąść bo dostałem właśnie 50 z questa

Opublikowano

Do 65lvl starczą ci te co dostajesz od aniołka ( nagroda co 5 lvl ), a potem możesz sobie crafcić lub kupić u brokera. Koszt nie jest duży, więc spokojnie można ich zrobić kilka tyś.

Opublikowano

W miarę rozwoju postaci będziesz coraz szybciej biegać, bo np. dostajesz lepsze buty (Max speed w butach to 22%.)

Tytuły - zdobywasz z questów, z aion shopu, z organizacji 

Do tego dochodzą buffy, mantra chantera na bieganie. Nie wiem, jaką postacią grasz, ale wydaje mi się że większość postaci ma jakiś skill na bieg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...