Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ^^

Z racji tej że jeszcze nigdy nie udało mi się być na jakimkolwiek konwencie, mam do Was kilka pytań ( wiem że to nie będzie to samo - bo trzeba się samemu przekonać jak tam naprawdę jest, ale chciałbym mieć jakiś obraz sytuacji a nuż może kiedyś się wybiorę )

+ chciałbym aby ten temat był całkowicie poświęcony konwentom, wszystkim co z nimi związane, waszymi przeżyciami itp.

1. Najlepszy / najgorszy konwent na jakim byliście do tej pory. Co to był za konwent, gdzie był itp. + ile razy do tej pory udało się Wam być na konwentach ?

2. Należycie do grona osób która lubią kupować przeróżne pamiątki ? Co kupiliście / co zamierzacie kupić. Możecie się pochwalić :D

3. Słyszałem że na konwentach jest coś takiego jak "SLEEP ROOM" - śpicie tam ? wynajmujecie jakiś pokój ?

4. Braliście kiedyś udział w jakiś przygotowaniach ? byliście odpowiedzialni za jakieś stoisko ? 

5. Ile kasy spokojnie powinno wystarczyć na 2-3 dni konwentu jakby się chciało kupić z jakieś 1-3 tanie pamiątki ? + Ile zazwyczaj braliście ?

6. Poznaliście do tej pory jakieś fajne osoby na konwentach ? ..co możecie powiedzieć o zachowaniu osób ( zdaję sobie z tego sprawę że pewnie jest tam masę osób tzw. "Otaku" dużo takich oszołomów, ale pewnie są to osoby mające około 15-16 lat, może trochę mniej.. no lub więcej )

7. Robicie Cosplay-e ? byliście w jakimś na konwencie ? 

Możecie napisać cokolwiek innego co by podchodziło pod Wasze przeżycia / lub pomogło by w jakiś sposób osobom które jeszcze nigdy nie były na konwentach... 

Im więcej napiszecie, tym lepiej :)

Bardzo dziękuje za poświęcony czas

Miłego dnia ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...