Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do Challengera na Ruskich xD

jmp

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemka, mojej wcześniejszej serii road 2 plat nadszedł koniec ponieważ, przeniosłem to konto na rosyjski serwer :D Jak wiecie (albo i nie) to konto było w goldzie V. Po nieudanym placemencie, którego przegrałem dało mnie do silvera 2. No i teraz zaczyna się zabawa, będziemy próbowali wbić tu jak największą ligę. Na początek na celownik daję wbicie tu golda, później będziemy aimować jakąś platynkę. W podsumowaniu później, napiszę jakie zauważyłem różnicę między EUNE a RU :D. Na początek powiem tak, mainuje topa, głównie będę grał Irelią i Rivenką. Mid i jungla okej, najmniej lubię i potrafię grać na bocie. Macie tu screena z obecnego stanu konta :

2ebvd3a.png

Enjoy ! ;)

Opublikowano

2z83s0l.jpg

Nie dali mi topa, kazali iść mida i mają izi carry :D

Niezłe ELO widze +27 pkt ;d

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Pomocnik
Opublikowano

1zgb1mq.png

Oto rezultat dzisiejszego dnia, byłoby więcej, ale po 1 grałem duo z gościem który mi gry trolował xD a po 2 grałem też trójeczki, chyba 3 mecze ;) Better nerf Irelia ;> Morał z tego jest taki - Nigdy więcej duo Q. Zaczynam grać tylko solo :D Zobaczymy co się będzie działo jutro ;)

Pomocnik
Opublikowano

Po dzisiejszym "ragu" robię przerwę na ruskich i wracam na nordica .. Czemu ? Na 10 gierek które zagrałem miałem 2afków 3 trolli, reszta to byli jacyś masakrycznie słabi ludzie i tylko 2 gry wygrałem jak miałem w miarę ogarnięty team króry dał się carrnąć. Pogram jeszcze jak się uspokoje :D

Opublikowano

Po dzisiejszym "ragu" robię przerwę na ruskich i wracam na nordica .. Czemu ? Na 10 gierek które zagrałem miałem 2afków 3 trolli, reszta to byli jacyś masakrycznie słabi ludzie i tylko 2 gry wygrałem jak miałem w miarę ogarnięty team króry dał się carrnąć. Pogram jeszcze jak się uspokoje :D

Miałeś niezłego pecha, ja nigdy na takich ludzi nie trafiam - tak jak Ci pisałem na PW w lolu.

Mam nadzieję, że kiedyś przywrócisz tą serię na spokojnie i gdy będziesz w jakiejś platynce to na Ciebie trafie. xD

Pomocnik
Opublikowano

Nie jest Tobie trudno grać na rosyjskim kliencie? Nie lepiej by Ci było zmienić w plikach na polski / angielski? 

Btw, powodzenia. ;)

btw. jak będzie tak jak wczoraj to ja będę bliżej brązu 5 niż golda xD Co do Clienta, fajnie się na ruskim gra B)

Opublikowano

btw. jak będzie tak jak wczoraj to ja będę bliżej brązu 5 niż golda xD Co do Clienta, fajnie się na ruskim gra B)

Pewnie wszystko rozumiesz.  :ninja: Życzę Ci, żeby było tylko lepiej. Ja też czasem mam raki, chociaż sama też najlepiej nie gram. Ale rozumiem co to znaczy pacany w drużynie - chodzący solo na pięciu, czy tworzący jakieś inne cuda na które nigdy bym nie wpadła. :P

Opublikowano

Powodzenia, zauważyłem, że coraz więcej ludzi się przenosi na rosyjski. :D

Mimo wszystko trzeba pokazać ruskom kto jest najlepszy! 

Może też się przeniosę i jakieś Duo pykniemy. :P

­

Pomocnik
Opublikowano

Powodzenia, zauważyłem, że coraz więcej ludzi się przenosi na rosyjski. :D

Mimo wszystko trzeba pokazać ruskom kto jest najlepszy! 

Może też się przeniosę i jakieś Duo pykniemy. :P

Nie ma sprawy, dodaj do znajomych jak się przeniesiesz ;)

slaby jestes takie zycie

No widzisz, taka sytuacja ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...