Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy w Elswordzie szybko bije się poziomy?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początku tak, ale później 1 lvl się wbija co najmniej 2 dni. Dlatego polecam serwer Void elsword (elsword.to), bo tam jest 400% expa i 300% dropu. Na void elsword można też kupować napoje woli u aranki, tak że można w to grać bez limitu.

Opublikowano

Tak jak powiedział mój przedmówca, Void jest dobrym wyborem dla osób początkujących lub niepotrafiących grać, z powodu wysokiego expa i niskiego poziomu trudności.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Na polskim Elswordzie ja sie trudziłam nad wbicie 60 lvl, więc od jakiegos czasu gram na voidzie i mam 70 lvl. ;)

Polecam Voida, są polskie gildie, można sie dogadać jakos, pełno ludzi do mapkowania, a nei jak na pl, trzeba czekac 20 min, zeby dobrało min. 2 osoby.

Opublikowano

Właśnie PL jest wyludniony przez takich ludzi, którzy wolą iść na łatwiznę, niż trochę wysiłku włożyć w postać.

Opublikowano

@Wendax niby na łatwiznę? a patrzyłeś temat gdzie 80% graczy skarży się na elsworda zwłaszcza na GF? Najgorsze jest to,że tak piszą na każdej grze tej firmy,jak nie wiesz o co chodzi wejdz na forum elsa pl i poszukaj tematu "Jak jest na PL,a być nie powinno" sam zrezygnowałem i przeszedłem na voida,bo tam przynajmniej jest jakiś poziom tolerancji wobec graczy... i nie tylko Ja tak uważam...

Po 3 elsword nie jest wyludniony przez osoby, które chcą iść na łatwiznę, a raczej przez większość graczy i ogólną strukturę sytuacji na PL. Poczytaj trochę na necie, na forum elsa itd. 

175391455323056340908.png

Opublikowano

Tylko jest to wina wydawcy nie gry, więc nie rozumiem żalów na polski serwer skoro to wina GFu. Dla mnie Void jest pójściem na łatwiznę, max lvl i pro eq zdobyte max w 4 dni. Poza tym nikt ci nie każe iść na PLa, europejczycy przecież mogą rejestrować się na ID, TH, JP, NA, PH, CN, TW, HK, IN (brakuje chyba tylko RU xD), nie wspominając o innych serwerach europejskich niż PL, znasz angielski (nawet podstawowy) porozumiesz się na każdym serwie. 

Zastanawiałeś się wg kiedyś dlaczego PL jest taki wyludniony? Głównymi powodami są: niezbyt dobra reklama (już NosTale jest lepiej reklamowane ._.), eventy tak ekscytujące jak zbieranie grzybów, 0 rekompensat za jakiekolwiek błędy (np. na NA za ostatnią przedłużoną aktualizacje serwera dostali na 1,5 expa i nieskończoną wole), nie mówię nic o cenach z IS, bo są one całkowicie normalne, a to już wina polaków, bo chcieliby wszystko za darmo.

Wiem jak jest teraz i jak było kiedyś, przegrałem w tą grę dobre parę lat (rozpocząłem rozgrywkę jeszcze przed dodaniem Eve), wiem jak ten serwer się rozwijał, jacy byli ludzie, co się działo i mówiąc szczerze upadek PLa to wina GFu tylko w jakiś max. 20%, za resztę odpowiedzialni są gracze.

Opublikowano

To wina GF, piękne najlepsze i świetne eventy niczego nie można zarzucić. DZIĘKI JEDENMU EVENTOWI MOŻEMY ZDOBYĆ (UWAGA! UWAGA!) ZWÓJ +6 na AŻ 7 DNI!!!!!!!!! ONE ONE !11 Super chyba zaczne grać...

30 zł za pasek B? Przecież to nic. 

Zawsze dobiera pełne pt na plansze <3

PvP brak lagów od innych osób.

Support zawsze pomocny i najlepszy.

^To sarkazm PL to gówno i c**j, ponieważ :

- Ludzie, którzy grają tam tylko, bo znajomi 

- Supp zawsze pomocny

- Eventy zawsze cudowne

- mógłbym wymieniać, ale chyba każdy kto już nie gra zna sytuacje

A no tak na PL 96583098kkkkkkk za lewą to nic, na PL są gorsze ceny od NA, ale oki.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Kiedyś eventy były podobne, a ceny w IS (chyba, bo pamiętać ceny w IS sprzed paru lat to naprawdę cud xD) nie wiele się zmieniły, narzekania na polski serwer i ogółem GF zaczęły się gdzieś ok. po dodaniu Chunga. To wtedy stało się coś co spowodowało stopniowy upadek PLa.

Opublikowano

Raczej nie do końca pomocni :P mój problem z oknem ustawień(ze mną pisało już o tym koło 6 osóB) i nikt nie dał odpowiedzi ani rozwiązania :) zwłaszcza w supporcie zrobiłem wszystko co mówili,więc poprosili o specyfikację kompa dałem i tydzień czekam na odpowiedź,a może więcej :D

175391455323056340908.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...