Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się wracać do wot'a?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta, optymalizacja bardzo się poprawia, masa nowych czołgów, będzie nowa fizyka ruchu.

Poczekaj na armored warfer bądź idź w wt:gf

AW będzie w fazie bety, nie wiadomo jak to wyjdzie, wt gf jest tragiczną grą, gdzie czołgi driftują jak po lodzie, a tryb symulacyjny czy jak to się zwie to raczej symulator najgorszej fizyki. WT miało zniszczyć WoT'a, skończyło się jak się skończyło, teraz AW to samo.

WoT aktualnie jest najlepszą grą o czołgach i to się najprędzej nie zmieni. 

Opublikowano

Jak dla mnie wot jest mierny. Jeżeli lubisz gdy masz w teamie same pomidorki to zagraj. Ja jestem średnim graczem a losuje mnie tak, że jestem najlepszy i jak ugrać... no niestety nie da sie. Jak dla mnie powinni zbalansować dobór graczy i usunąć goldowe pociski ponieważ to strasznie psuje gre.

Opublikowano

Ta, optymalizacja bardzo się poprawia, masa nowych czołgów, będzie nowa fizyka ruchu.

AW będzie w fazie bety, nie wiadomo jak to wyjdzie, wt gf jest tragiczną grą, gdzie czołgi driftują jak po lodzie, a tryb symulacyjny czy jak to się zwie to raczej symulator najgorszej fizyki. WT miało zniszczyć WoT'a, skończyło się jak się skończyło, teraz AW to samo.

Mówisz o starej fizyce czy nowej? WT:GF po zaktualizowaniu fizyki będzie lepsze i czołgi nie będą "driftować".
Opublikowano

Poczekaj na armored warfer bądź idź w wt:gf

Przerzucanie się na WT po pięciomiesięcznej przerwie jest słabym pomysłem, gdyż oprócz tego że zapomnisz mechanikę stojącą za czołgami w ogóle, to jeszcze będziesz musiał zrozumieć i przerzucić się na WT(i raczej przy tym procesie się od WT odbijesz).

Czekanie na AW też nie ma sensu bo dopiero za miesiąc będzie beta(patrz: bugi, balans itp.) a data premiery nie jest nawet znana.

Jak dla mnie wot jest mierny. Jeżeli lubisz gdy masz w teamie same pomidorki to zagraj. Ja jestem średnim graczem a losuje mnie tak, że jestem najlepszy i jak ugrać... no niestety nie da sie. Jak dla mnie powinni zbalansować dobór graczy i usunąć goldowe pociski ponieważ to strasznie psuje gre.

Pokaż mi tą monstrualną ilość bitew w których rzuca ci same pomidorki, a w drużynie przeciwnika samych fioletów. Balans polega na tym, że go nie ma - wszyscy są równi, wszystko jest losowe(30 graczy to wystarczająco dużo aby na tym polegać). A nawet jeśli w jednej bitwie na kilkadziesiąt da pomarańczowi kontra żółto-zieloni, to i tak jest to jedna bitwa na kilkanaście/kilkadziesiąt.

O ile sama idea gold ammo jest pod wieloma względami mocno wątpliwa, to jednak nie ma takich problemów z obroną przed nią. Najlepsze są mobilne czołgi, bo one i tak nie mają dobrego pancerza i przez to nie ma znaczenia, czy przeciwnik strzela z golda czy z srebra.

Więc ogólnie lepiej zagrać w WoT, bo wciąż warto(jest to dalej bardzo dobra gra i w tym względzie wiele się nie zmienia).

wt gf to raczej symulator najgorszej fizyki

617461424027390699239.jpeg

Tak, WoT jest znacznie lepszy

Opublikowano

Jak chcesz trochę powalczyć czołgami to warto wracać. Sam ostatnio wróciłem po długiej przerwie i mam całkiem dobre odczucia z rozgrywki.

Opublikowano

Mam to samo, tylko 4500 oceny osobistej, a zawsze pod względem dmg jestem najwyżej. Dzisiaj miałem grę grałem VK 30.01 P czołg średni 6 tieru beznadziejny, wylosowało mnie na 8 tiery i co? miałem 4 razy większy dmg od IS3 w mojej drużynie no bez jaj. 6 tier z losowaniem na 8 tiery i ma największy dmg w drużynie..... Jeszcze 2 tyg temu miałem 30 więcej wygranych niż przegranych, a teraz mam 20 więcej przegranych niż wygranych. Matchmaking jest tragiczny, wywaliłem XVM bo tylko się człowiek wkurzał jak w twojej drużynie czerwono, a w przeciwnej żółty i fioletowy... Gram chyba tylko ze względu na twierdzę i cw bo atmosfera w clanie to jedyne co mnie trzyma w grze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...