Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wracać do mc?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowsza wersja minecraft to 1.8.1 w tej wersji dodane kroliki bloki slime( dzialajace jak trampolina) kilka mobow wodnych, oraz zmieniony system enchantowania i kilka innych zmian. Zależnie od tego co oczekujesz o tej gry,powrót może byc zalecany lub nie,drastycznych zmian nie było.

Opublikowano

Najnowsza wersja minecraft to 1.8.1 w tej wersji dodane kroliki bloki slime( dzialajace jak trampolina) kilka mobow wodnych, oraz zmieniony system enchantowania i kilka innych zmian. Zależnie od tego co oczekujesz o tej gry,powrót może byc zalecany lub nie,drastycznych zmian nie było.

Najnowsza wersja to - 1.8.3 :) Polecam sprawdzic launcher.

@topic

Nic moim zdaniem sie za bardzo nie zmienilo :) ale autorzy sie staraja. Zaleznosci kto lubi mc ja ci polecam ci sie palic do minecraft.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar grać na single to prawie nie ma po co, jeżeli na serwery torby tylko na te zagraniczne z minigrami, jest pare ciekawych w które warto zagrać.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Według mnie warto. Wiele nowości zostało dodane i nadal są dodawane, częste update o których redaktorzy informują na bieżąco, gra się robi coraz ciekawsza. 

Musisz sam się przekonać. 

Opublikowano

Dla mnie gra jest ciekawa tylko wtedy gdy gram na modach i na zagranicznych serwerach. To nie to samo co w Polsce. Gracze są o wiele lepsi i bardzo pomocni. Nie spotkałem jeszcze żadnego z zachowaniem typowego 'gimba', więc warto.

yP8u02L.png
Opublikowano

Ja powiem tak powrót do mc to jest twoj wybór według mnie jednak jest warto ponieważ jest mniej 'gimbów' natomiast technika minecraft bardzo się rozwineła przez kilka miechów :)

3004114311037501010629.png

Opublikowano

Nie opłaca. Szczerze? Tęsknię za starym Minecraft. Teraz idąc na ts, gracze minecraft są przed mutacją. Szkoda czasu, teraz inne gry niestety górują.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Nie warto. 3 lata temu gralo sie super a teraz co sie dzieje to szkoda gadac. Jesli masz zamiar wrocic do mc to tylko tworząc serwer / + wpadną ci dodatkowe piniążki. 

@kavoweciastko

o a kogo ja tu widze ;/ 

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...