Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać dalej na lolu?

Mroczeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już kwestia gustu. Lol idzie cały czas do przodu i nie zwalnia. Moi znajomi z lola zaś mówią, że Hots z*******y. Moje serce oddałam lolu i myślę, że tak zostanie. xD Jak zdobędę beta keya hotsa to będę mogła coś więcej na ten temat napisać. ;)

Opublikowano

To już kwestia gustu. Lol idzie cały czas do przodu i nie zwalnia. Moi znajomi z lola zaś mówią, że Hots z*******y. Moje serce oddałam lolu i myślę, że tak zostanie. xD Jak zdobędę beta keya hotsa to będę mogła coś więcej na ten temat napisać. ;)

Proszę cię... HoTS zjebany? o.0 Ta gra po prostu wymaga większych umiejętności niż LoL dlatego większość "lolowych dzieci" (bez obrazy, dlatego w cudzysłowie"), gra jest bardzo dobra i mi się znacznie bardziej podoba. Co do "idzie cały czas do przodu i nie zwalnia", jeżeli uważasz że wydawanie dziesięciu tysięcy skórek i kilku nowych postaci to rozwój to całkiem niezłą wiedzę o MOBAch masz :D Dlaczego większość ludzi gra w LoLa? Bo fajna bajkowa grafika, prostota, fajny system rankingowy no i RIOT jest bogaty bo gdzie DOTA ogarnęłaby sobie nutkę u Imagine Dragons-ów, widać to także w zabawach jakie organizują. Kiedy skończy się beta HoTSa zobaczysz że zacznie zdobywać sławę. Skracając LoL jest po prostu prosty i znany przez większość graczy, bo uwierz mi 12- latek nie zacznie grać w HotSa czy Dote - zacznie grać w LoLa, namówi kolegów do gry i tak to się mniej więcej rozrasta. Mogę się mylić ale takie moje zdanie. Odpowiadając na twoje pytanie, graj w jedno i drugie :)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Proszę cię... HoTS zjebany? o.0 Ta gra po prostu wymaga większych umiejętności niż LoL dlatego większość "lolowych dzieci" (bez obrazy, dlatego w cudzysłowie"), gra jest bardzo dobra i mi się znacznie bardziej podoba. Co do "idzie cały czas do przodu i nie zwalnia", jeżeli uważasz że wydawanie dziesięciu tysięcy skórek i kilku nowych postaci to rozwój to całkiem niezłą wiedzę o MOBAch masz :D Dlaczego większość ludzi gra w LoLa? Bo fajna bajkowa grafika, prostota, fajny system rankingowy no i RIOT jest bogaty bo gdzie DOTA ogarnęłaby sobie nutkę u Imagine Dragons-ów, widać to także w zabawach jakie organizują. Kiedy skończy się beta HoTSa zobaczysz że zacznie zdobywać sławę. Skracając LoL jest po prostu prosty i znany przez większość graczy, bo uwierz mi 12- latek nie zacznie grać w HotSa czy Dote - zacznie grać w LoLa, namówi kolegów do gry i tak to się mniej więcej rozrasta. Mogę się mylić ale takie moje zdanie. Odpowiadając na twoje pytanie, graj w jedno i drugie :)

Uważasz, że rozwój lola polega na wydawaniu kolejnych skórek? Zauważ, że co chwile masz jakieś aktualizacje, niedawno zmieniono mapkę, cały czas coś się dzieje. Niektóre rzeczy usuwają, żeby dodać inne. Te zmiany są potrzebne, żeby wprowadzać świeżość do league of legends. Według mnie Riot w ostatnim czasie zasłużył na plus. Może nie napisałem na temat odnośnie Hotsa, ale musiałem się wypowiedzieć na temat twojej sugestii.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem. Napisałam, że HOTS JEST ZA JE BI STY, a nie ZJE BA NY. Dlaczego nazywasz graczy lola dziećmi? Pisząc "idzie cały czas do przodu i nie zwalnia"  miałam na myśli balans, nowości które widać w przedmiotach dla supportów czy junglerów, nowa jungla, mapa. I nic nie napisałam takiego, że HOTS nie zdobędzie fanów.. Sama chętnie na nim zagram. 

Proszę następnym razem, przeczytaj posta którego komentujesz 2 albo i 3 razy, zanim na niego odpowiesz .

Opublikowano

Przepraszam więc, mój błąd, ale co do LoLa nie zmieniam zdania mimo że sam w niego gram :) a zmiana mapki to w sumie tyle co nic.

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...